AP
AP
ROYAL PROTOCOL

Το αξεσουάρ που πρέπει να φορούν πάντα οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας


Το βασιλικό πρωτόκολλο στη Βρετανία είναι πολύ αυστηρό καθώς οι Γαλαζοαίματοι πρέπει να ακολουθούν πολλούς κανόνες. 

Τόσο μέσα στο παλάτι όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, οι βασιλικές οικογένειες πρέπει να κάνουν ή να μην κάνουν πολλά πράγματα που αποφασίζει η Βασίλισσα.

Ένα από αυτά, έχει να κάνει με τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, με το ντύσιμό τους στις δημόσιες εμφανίσεις.

Τι πρέπει να φορούν δηλαδή η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μάρκλ, ως μέλη – πλέον - της οικογένειας των Ουίνσδορ;

Η ειδικός των royalties, Victoria Arbiter, εξηγεί ποιο είναι αυτό το ένα πράγμα που πρέπει να φοράνε όλες οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας όταν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το...καλσόν. Και συγκεκριμένα το nude καλσόν, στο χρώμα του ποδιού.

splashnews
splashnews

Κι όμως, αυτό το μικρό αξεσουάρ είναι ένας πολύ βασικός όρος της Βασίλισσας που δεν πρέπει να παραβαίνει καμία γυναίκα του Παλατιού.

«Δεν θα δεις Γαλαζοαίματη χωρίς καλσόν. Και αυτός ίσως είναι ο πιο σκληρός, σταθερός όρος που θέτει η Βασίλισσα», αναφέρει η ειδικός.

Βέβαια, σαν στιλιστική επιλογή δεν μας εκπλήσσει καθόλου, καθώς το καλσόν είναι πάντα μια πιο κομψή επιλογή όταν φοράμε φούστα ή φόρεμα, παρά το εντελώς γυμνό πόδι. Ειδικά τον χειμώνα. 

Πόσο μάλλον αν ανήκεις στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, το νέο αίμα στο Παλάτι, η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι αντισυμβατική. Σπάει τις παραδόσεις, έτσι, δεν θα μπορούσε να μην σπάσει και αυτό το πρωτόκολλο. Ίσως μπόρεσε να αλλάξει γνώμη στην Ελισάβετ.

AP
AP