YouTube
YouTube
I AM WHAT I MAKE UP

Amy Deanna -Το πρώτο μοντέλο της CoverGirl με λεύκη


Μετά την Winnie Harlow ένα ακόμα μοντέλο με λεύκη έρχεται στο προσκήνιο της μόδας.

Η CoverGirl, η διάσημη εταιρεία make up ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, την νέα της καμπάνια με όνομα #IamWhatIMakeUp. Στο βίντεο της προώθηση της συμμετείχαν όλα τα νέα CoverGirls, ανάμεσα στα οποία ήταν οι Ayesha Curry, Issa Rae, Shelina Moreda, Maye Musk, Katy Perry and Massy Arias. Ολόκληρη η εκστρατεία έχει ως βασικό στόχο την διάδωση ένος πολύ σημαντικόυ μηνύματoς για την ομορφιά.

Το μήνυμα πως κάθε γυναίκα, κάθε εσύ, μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις και να δείχνεις όπως θέλεις.

Μόλις την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, η CoverGirl κυκλοφόρησε την νέα της διαφήμιση αυτήν την φορά, με μια ακόμα πρωτοπορία για το διάσημο brand.

Κεντρικό πρόσωπο στο βίντεο της διαφήμισης είναι η Amy Deanna, ένα πανέμορφο μοντέλο με λεύκη.

youTube
youTube

Η λεύκη είναι μια κοινή κατάσταση, όπου το δέρμα χάνει την μελανίνη του, με αποτέλεσμα να αποχρωματίζεται και να δημιουργούνται αυτές οι ιδιαίτερες λευκές κηλίδες.

Το εντυπωσιακό κορίτσι, η Deanna, καθώς απλώνει την σωστή απόχρωση foundation σε κάθε σημείο του προσώπου της, θέτει ένα σημαντικό ερώτημα απευθυνόμενη σε κάθε γυναίκα. «Γιατί να προσπαθείς να το κρύψεις, όταν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ξεχωρίσεις;»

Η Deanna φαίνεται λαμπερή και εκτυφλωτικά όμορφη στην διαφήμιση της εταιρείας καλλυντικών.

Ως πρώτο μοντέλο της CoverGirl με λεύκη, μίλησε για αυτό με πολύ όμορφα λόγια που αποτελούν έμπνευση και προσφέρουν δυνατό κίνητρο σε πολλές γυναίκες. «Είναι μέρος της ταυτότητάς μου, χωρίς όμως να καθορίζει το ποια είμαι», είπε στο People.

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες με λευκή και η εκπροσώπηση είναι τόσο μικρή, γεγονός που είναι είναι πραγματικά απογοητευτικό».

Ενώ η βιομηχανία ομορφιάς έχει ακόμα πολλά να πετύχει σε ότι αφορά την διαφορετικότητα και μοναδικότητα, η Deanna βλέπει αυτή την ευκαιρία ως ένα βήμα του beauty κόσμου προς τη σωστή κατεύθυνση.

instagram
instagram

«Η ένταξη είναι σημαντική - όχι μόνο για ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και εθνικότητες, αλλά και ανθρώπους όλων των μεγεθών», ανέφερε. «Γι 'αυτό είμαι τόσο πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με την CoverGirl για αυτό το ανατρεπτικό project».

Η Deanna δεν είναι το πρώτο μοντέλο με λεύκη που κατάφερε να ενταχθεί στην βιομηχανία της ομορφιάς. Το 2014, η Winnie Harlow βοήθησε πολύ στην ευαισθητοποίηση που αφορά την λέυκη μετά την συμμετοχή της στο Next Top Model της Αμερικής και στην συνέχεια κατάφερε την μία επιτυχία μετά την άλλη.

Το ίδιο ελπίζουμε και για την Deanna, με τις πιθανότητες να είναι ήδη υπέρ της.

Η ίδια θέλει επίσης να υπενθυμίσει στις γυναίκες να είναι ευγενικές με τον εαυτό τους και να τον αγαπάνε. «Εξασκηθείτε. Κοιτάξτε στον καθρέφτη, χαμογελάστε και συγχαρείτε τον εαυτό σας, γιατί μπορείτε να είστε ό, τι θέλετε να είστε». 

Όπως η μόδα έτσι και η ομορφιά έχουν κάνει βήματα και έχουν ανοίξει τους ορίζοντες τους, δίνοντας όχι μόνο σε γυναίκες διαφορετικές την ευκαριά να λάμψουν, αλλά και σε όλες τις γυναίκες την δύναμη να πιστέψουν στον εαυτό τους, να μην φοβούνται και να διεκδικούν αυτό που τους αξίζει. 

Cheers to that!