DKNY
DKNY
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Η νέα τάση στην πλαστική χειρουργική που δεν περιμέναμε με τίποτα


Η πλαστική χειρουργική όχι απλά δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά, εν έτει 2018 είναι μέρος της ζωής μας, αποδεκτή από ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας.

Είμαστε λιγότερο επικριτικοί και αποδεχόμαστε ότι η απόφαση ενός ατόμου να αλλάξει το σώμα του είναι ακριβώς αυτό. Δική του απόφαση.

Και η πλαστική χειρουργική έχει τις δικές της τάσεις, που συνεχώς αλλάζουν και προφανώς διαμορφώνονται από τα εκάστοτε πρότυπα.

Η νέα τάση θέλει τις γυναίκες να αλλάζουν ένα πολύ συγκεκριμένο, μικρό και αναπάντεχο σημείο του κορμιού τους.

Ένα σημείο που μεταξύ μας, σε πολλές δεν αρέσει και θα ήθελαν να βελτιώσουν την όψη του.

Το belly button και η γνωστή ως ομφαλοπλαστική, προβλέπεται σύμφωνα με τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς να είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2018.

Η ομφαλοπλαστική έχει να κάνει με την αλλαγή του μεγέθους ή του σχήματος του αφαλού, αφαιρώντας ή σφίγγοντας το δέρμα που περιβάλλει την περιοχή.

Η επέμβαση είναι πολύ δημοφιλής στις νέες μαμάδες που μπορεί να αισθάνονται ότι ο αφαλός τους έχει τεντωθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά από μια δραματική απώλεια βάρους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν ορισμένοι ασθενείς που θέλουν να αλλάξουν τον αφαλό τους ώστε να δείχνει πιο βαθύς μέσα στο δέρμα (innie).

O προεξέχων αφαλός (outie) εμφανίζεται όταν ένα στρώμα ιστού προεξέχει μέσα από μια τρύπα στο κοιλιακό τοίχωμα. Αυτό κάνει τον αφαλό να διογκώνεται προς τα εμπρός.

Από οutie σε innie λοιπόν, αυτό είναι το αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί όλο και πιο πολλές γυναίκες τον τελευταίο καιρό και σπεύουν να διορθώσουν. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται διόρθωση της ομφαλικής κήλης.

Η διαδικασία και ανάρρωση απαιτούν ελάχιστο χρόνο, είναι όμως σίγουρα μια απόφαση που χρειάζεται προσεκτική σκέψη.

Μιλήστε πρώτα με κάποιον ειδικό και σκεφτείτε πως κάθε αφαλός και κοιλίτσα είναι όμορφα, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα τους

Shutterstock
Shutterstock