GETTY
GETTY
SHOPPING BAGS

Η σακούλα για τα ψώνια όπως δεν την έχεις ξαναδεί -Με λογότυπα, ως πολυτελές αξεσουάρ


Η δύναμη της μόδας είναι μεγάλη.

Τόσο μεγάλη που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Μπορεί να μετατρέψει ένα απλό, καθημερινό και ευτελές αντικείμενο στο πιο όμορφο, luxurious και κομψό αξεσουάρ.

Αυτή τη φορά οι πιο διάσημοι σχεδιαστές μόδας έμοιαζαν να έχουν ένα κοινό στόχο. Να μας κάνουν να δούμε την shopping bag αλλιώς. Και ίσως το πέτυχαν με όλα αυτά τα χρώματα, σχέδια και πολύτιμα υλικά.

Από την κλασική πλαστική σακούλα, χαρτοσακούλα και τσάντα-ψυγείο, οι σχεδιαστές για το φθινόπωρο/χειμώνα '18 άντλησαν έμπνευση για τις συλλογές τους από την καθημερινή επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ για ανεφοδιασμό.

Στα shows των Burberry, Victoria Beckham, Michael Kors, Moschino, Ashish, Lucio Vanotti, γυναίκες και άνδρες μοντέλα κρατούσαν στα χέρια τους μια τσάντα για τα ψώνια.

GETTY
GETTY

Διακοσμημένες με χρώματα, σχέδια, λογότυπα των οίκων, φαίνεται ότι οι σχεδιαστές βάλθηκαν να μας κάνουν να αγαπήσουμε την δεύτερη, επαναχρησιμοποιούμενη τσαντούλα μας και να υιοθετήσουμε έναν eco friendly τρόπο ζωής.

Είναι ίσως μια καλή αφορμή να τις δούμε κι εδώ στην χώρα μας ως ένα ακόμα μοδάτο αξεσουάρ και να διαλέξουμε την πιο fashionable και stylish για να μας συνοδεύει καθημερινά και να «μιλάει» για το στιλ μας.

Oι μεγαλύτεροι οίκοι προσυπογράφουν ότι οι σακούλες για τα ψώνια δεν θα είναι ποτέ πια βαρετές και ιδού οι αποδείξεις.

Υ.Γ Το ποπ κορν είναι προαιρετικό!

@pernilleteisbaek