Instagram
Instagram
CHRISTOPHER KANE

Τα ασχημόμορφα παπούτσια του Christopher Kane είναι σούπερ άνετα και κλέβουν τις εντυπώσεις


Οι σχεδιαστές εκτός από το στιλ μας φροντίζουν και για την άνεση μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στην πασαρέλα παπούτσια που, ναι μεν είναι σούπερ βολικά και άνετα για τα πόδια, δείχνουν όμως χοντροκομμενα και όχι και τόσο όμορφα.

Φυσικά ο Christopher Kane δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον επανασχεδιασμό ενός ακόμα απίστευτα «άσχημου» παπουτσιού. Είναι ο σχεδιαστής που έστειλε τα Crocs στολισμένα με πολύχρωμες πέτρες και charms στην συλλογή του για την άνοιξη του 2017. Εκείνη την εποχή, ήταν απλώς ένα ακόμα παράδειγμα της φαινομενικά ατελείωτης εμμονής της βιομηχανίας μόδας με τέτοιου τύπου παπούτσια (Birkenstocks, Uggs και dad sneakers).

To νέο «χτύπημα» του Christopher Kane είναι ακόμα πιο τολμηρό και άνετο.

Ο σχεδιαστής παρουσίασε την συλλογή του για το φθινόπωρο του 2018 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο.

Για τα ιδιαίτερα αυτά παπούτσια που διχάζουν ξανά τον κόσμο της μόδας, συνεργάστηκε με μια πραγματική εταιρεία ορθοπεδικών παπουτσιών, την Z-Coil.

Για να ντύσει τα μοντέλα του με τα «άσχημα» υποδήματα αλλά και για ολόκληρη την κατά τα άλλα κομψή συλλογή ο Kane άντλησε έμπνευση από το βιβλίο της δεκαετίας του1970, The Joy Of Sex.

Φυσικά και αυτή ήταν μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

H εταιρία ενθουσιασμένη με την συνεργασία αυτή, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το show του Kane στο Instagram . Στο σόου τα κορίτσια φορούσαν τα ασχημόμορφα παπούτσια με elegant φορέματα σε πολυτελείς αποχρώσεις αλλά και κοστούμια.

«Είναι πραγματικότητα», δήλωσε ο Kane στους ειδικούς για τα υποδήματα από τα παρασκήνια. «Είναι πολύ παράξενο αλλά μου αρέσει ένα άσχημο παπούτσι, όπως γνωρίζετε. Επιπλέον, είναι πολύ καλά για την πλάτη σας και την στάση του σώματος σας».

Αυτή λοιπόν είναι η new generation των παπουτσιών και αυτή την φορά τα Coils κατέλαβαν το runway και μια θέση στην ιστορία της μόδας!