Shutterstock
Shutterstock
ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

Oι super stylish τσάντες που τα βγάζουν όλα στη φόρα


Σε κάθε μητρόπολη της μόδας, αυτές οι τσάντες έκαναν αισθητή την παρουσία τους και ξεχώρισαν.

Βλέπουμε συνεχώς νέες τάσεις σε τσάντες και τσαντάκια και αυτό μας αρέσει πολύ: έτσι μπορούμε να έχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές.

Σε ρούχα και αξεσουάρ πρωταγωνιστούν τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα υλικά, όπως το καουτσούκ και το PVC, που τελικά δείχνουν απίστευτα fashionable και στιλάτα.

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο, το Μιλάνο -και υποθέτουμε, τελικά- το Παρίσι, η τάση είναι παραπάνω από ξεκάθαρη. Είναι... διάφανη.

Έχουμε μιλήσει ήδη για το πλαστικό σε ρούχα και αξεσουάρ. Το απροσδόκητο υλικό ντύνει τώρα και τις πιο μοντέρνες τσάντες και τσαντάκια.

Οι see through τσάντες ή clear bags, στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι καινούργιο άλλα επανεμφανίζονται κάθε λίγα χρόνια. Ωστόσο την προηγούμενη σεζόν ήταν που απέκτησαν τόση ισχύ.

Η νέα πλαστική τσάντα με ή χωρίς επένδυση ή χρώμα, που επιτρέπει να φαίνονται τα πράγματα σου όχι άπλα σε βοηθάει να βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις μέσα αλλά έχει και τον δικό της συμβολισμό. Σε έναν κόσμο αλλαγής, η διαφάνεια είναι το κλειδί.

Οι τσάντες αυτές ταιριάζουν με όλα και είναι απόλυτα μοντέρνες. Επιπλέον, είναι, ίσως, μια ευκαιρία να έχεις τα απαραίτητα πάντα τακτοποιημένα μέσα σε αυτές.