Shutterstock
Shutterstock
ΚΙΤΤΕΝ ΗΕΕLS

Τα βρήκαμε -Tα πιο κομψά και χαριτωμένα kitten heels της άνοιξης


Ο Μάρτιος είναι εδώ και αρχίζει σιγά σιγά εκείνη η άβολη μεταβατική εποχή που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Η στιγμή που ταλαντευόμαστε ανάμεσα σε παλτό ή ελαφριά ζακετούλα αλλά και σε κλειστό ή ανοιχτό παπούτσι.

Ψυχραιμία και όχι πανικός. Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι πολύ νωρίς για σανδάλια και εσπαντρίγιες ενώ οι μπότες φοριούνται για λίγο καιρό ακόμα. Αν μας ρωτάς ποιο είναι το ιδανικό παπούτσι για την εποχή αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας η απάντηση είναι μία.

Τα kitten heels.

Αν έψαχνες ένα θηλυκό παπούτσι που μπορείς να τo φορέσεις ακόμα και στο γραφείο αλλά να είναι και άνετο ώστε να βγάλεις το 8ώρο, τα cute kitten heels είναι φτιαγμένα για εσένα.

Mε το χαμηλό και λεπτό τακουνάκι, μυτερά και με τα πιο όμορφα feminine σχέδια είναι πολύ κομψά ενώ η άνεση είναι απλά δεδομένη.

Ακόμα και σήμερα πολλές γυναίκες τα βλέπουν με στραβό μάτι και τα βρίσκουν old fashioned.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν ισχύει και τα kitten heels είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις τις τελευταίες σεζόν. Με το vintage στιλ τους δεν μπορούν παρά να μετατρέψουν σε it thing το κάθε σύνολο.

Μπορείς να τα φορέσεις με τα πάντα και να δείχνουν προσγειωμένα σαν φλάτ , άνετα σαν μπότες και θηλυκά σαν τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα.

Με ένα απλό τζιν, ιδανικά cropped και ένα ρομαντικό τοπ, με μίντι ή και μίνι φούστες και πουκάμισα με print, ακόμα και με φόρμες, leggings ή φορέματα. Slingbacks, mules, πλεχτά, με χρώμα ή ιδιαίτερα πλουμίδια.

Ό,τι κι αν επιλέξεις θα δείχνει σούπερ. Εμείς εντοπίσαμε τα ωραιότερα σχέδια που θα σου δώσουν το επιθυμητό στιλ ναζιάρας γατούλας για να τους δώσεις μια ευκαιρία και εσύ.

Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο ζευγάρι!