Dior
Dior
DENIM JUMPSUIT

Οι πιο chic ολόσωμες φόρμες είναι denim


Το denim ύφασμα αυτή την σεζόν έρχεται στην σκουρόχρωμη και πιο μίνιμαλ εκδοχή του.

Δύο ήταν τα γεγονότα που καθόρισαν την τάση για την οποία μιλάμε σήμερα. Πρώτα η ultra chic εμφάνιση της Γαλλίδας Jeanne Damas στο show του οίκου Dior με αυτό το κομμάτι που θα φορούν όλες την άνοιξη και στη συνέχεια η φόρμα από τα Mango που φόρεσαν οι πιο στιλάτες στο Instagram.

Ο λόγος για την denim ολόσωμη φόρμα με την παριζιάνικη αισθητική και απλότητα που εντυπωσιάζει.

Την άνοιξη του 2018 ξέχνα τις σαλοπέτες. Η ολόσωμη φόρμα με το κοντό μανίκι και το γιακά είναι το κομμάτι που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για ασυναγώνιστο στιλ.

Με μεταλλικές λεπτομέρειες, τσέπες και εξωτερικές ραφές (βλέπε topstitching) και φαρδιά, feminine γραμμή.

Είναι ευκολοφόρετη, cool, νεανική και ταιριάζει με πολλά διαφορετικά παπούτσια και αξεσουάρ. Μπορεί να αποτελέσει τον καμβά πάνω στον οποίο θα συνθέσεις αμέτρητα look. Με μεταξωτά μαντήλια, τσάντες καλάθια, παπούτσια με χαμηλό τακούνι όπως kitten heels, αλλά και αθλητικά.

Παρόλο που είναι τζιν αποπνέει αβίαστη θηλυκότητα. Με ένα καρό πουκάμισο δεμένο στην μέση σε ταξιδεύει σε Αμερικάνικες Πολιτείες όπως προτείνει ο οίκος Calvin Klein. Tα πολλά πρόσωπα αυτής της ολόσωμης φόρμα είναι ο λόγος που πρέπει να κάνεις μία δική σου. Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες για να μην ψάχνεις.

Η εκδοχή του Μango εξαντλήθηκε και έχει νέα λίστα αναμονής, όμως, όλες είναι πολύ stylish.

Ανακάλυψέ τις.

GETTY
GETTY