Shutterstock
Shutterstock
H 70s TAΣΗ

Terrazzo: H τάση που θα δούμε σε ρούχα, αξεσουάρ και όχι μόνο, αυτή την εποχή


Oι τάσεις της μόδας που συνεχώς προκύπτουν, είναι κάτι που πραγματικά μας διασκεδάζει.

Μας αρέσει πολύ όταν η μόδα καταφέρνει να μας αιφνιδιάζει και να μας κάνει να αναφωνήσουμε «Κοίτα να δεις!». Αν το σκεφτείτε δεν είναι και εύκολο αφού πλέον έχουμε δει σχεδόν τα πάντα. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Αυτή τη φορά, μια ακόμα τάση έρχεται να προστεθεί σε αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη. 

Αν σας έλεγα ότι το νέο print που θα βλέπουμε πάνω σε κάθε επιφάνεια αυτή την σεζόν είναι το terrazzo, το πιθανότερο είναι να κοιτούσατε με μάτια απορημένα.

To πολύχρωμο print από τη δεκαετία του '70, κάνει θριαμβευτική επιστροφή.

Τα αφηρημένα σχήματα που θυμίζουν μωσαικό, είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση για το 2018 και το μοτίβο που φέρνει στο μυαλό την ζωγραφική του Kandinsky κινείται ήδη πέρα από τις επιφάνειες κουζίνας και πάνω σε όλα τα άλλα αντικείμενα που έχουμε.

Τα πλεκτά της άνοιξης έχουν ήδη το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα σοφιστικέ color splash.

Το κομμάτι από την τελευταία συλλογή Studio της H&M έχει ήδη γίνει ανάρπαστο και οι fashionistas έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση terrazzo.

H τάση από τα 70s πιο ανανεωμένη από ποτέ εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα μας με κάθε πιθανό τρόπο, ταιριάζει με όλα και χαρίζει μια αρτιστίκ πινελιά σε κάθε λουκ.

@tamara

@andotherstories

@maria_bernad

@5inchandup

&OtherStories

H&M

Trouva