25|09|2016 10:15
SHARE
ΛΕΥΚΟ ΤΖΑΚΕΤ

Λευκό δερμάτινο jacket τον χειμώνα -Τόλμησέ το


Το λευκό είναι από τα αγαπημένα μας χρώματα και μπορεί να φορεθεί  όλη μέρα. Φωτεινό, λαμπερό και κομψό, υπόσχεται να κάνει το look σου πιο θηλυκό και εντυπωσιακό. 

Σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ το λευκό χρώμα είναι αριστοκρατικό και αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια ασφαλή επιλογή. Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα όπως και το μαύρο για αυτό το διαλέγουμε όλο και πιο συχνά και απογειώνουμε τις εμφανίσεις μας. 

Φέτος, λοιπόν, εμείς επιλέγουμε να επενδύσουμε σε ένα λευκό leather jacket για μια minimal, δυναμική με στιλ εμφάνιση. Απλό, ήρεμο άλλα συγχρόνως εντυπωσιακό το λευκό δερμάτινο αποτελεί μια αγορά  που δεν θα μετανιώσουμε. Συνδυάζεται αρμονικά με ένα T-shirt μονόχρωμο, παντελόνια σωλήνες και γόβες. 

Επίσης, είναι ωραίο σε casual εμφανίσεις με πουλόβερ και λευκά all star. Δένει απόλυτα με το μπλε  τζιν μας, ενώ γινόμαστε ακαταμάχητες αν το φορέσουμε πάνω από το little black dress μας για την πιο chic-rock εμφάνιση.

Το λευκό της αγνότητας κυριαρχεί στην παλέτα των χρωμάτων της μόδας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι έχει αποκτήσει την αξία του κλασικού όπως το άλλο λατρεμένο χρώμα το μαύρο! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι από τον συνδυασμό αυτών των δύο χρωμάτων προκύπτουν οι πιο κομψές και στιλάτες εμφανίσεις.