Splash News
Splash News
SMARTPHONE CASE

Βρήκαμε την θήκη για το κινητό με το έξυπνο μήνυμα που κρατάνε όλες οι Α Listers


Σήμερα όλοι και όλες είμαστε συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι.

Έτσι οι θήκες για τα smartphones είναι απαραίτητες για την προστασία τους , όμως πλέον αποτελούν και ένα πολύ μοδάτο αξεσουάρ που μπορεί να εκφράσει το στιλ και την κάθε μας διάθεση.

Τα σχέδια και τα χρώματα που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά είναι αμέτρητα. Τόσα που δυσκολεύεται κανείς να διαλέξει μόνο μια.

Οι fashionistas και οι πιο στιλάτες γυναίκες τη βιομηχανίας της μόδας ωστόσο, έχουν και σε αυτό το θέμα άποψη. Το νέο trend που βλέπουμε παντού τις τελευταίες ημέρες είναι μια phone case που κράτησε πρώτη ποιά άλλη από την Τζίτζι Χαντίντ!

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα μοντέλα με πολύ μεγάλη επιρροή στο Instagram με 38,6 εκατομμύρια ακόλουθους .

Έτσι ήταν φυσικό οι φωτογραφίες της από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με τη θήκη με το έξυπνο μήνυμα να προκαλέσουν φρενίτιδα στους θαυμαστές της που θέλουν να την αποκτήσουν.

Η θήκη είναι διάφανη με μία ασπρόμαυρη ετικέτα, σαν αυτή που υπάρχει στα πακέτα των τσιγάρων, στο πάνω μέρος που προειδοποιεί πως τα social media βλάπτουν την ψυχική υγεία.

Πολλές είναι οι A Listers που ακολούθησαν το παράδειγμα της και επέλεξαν την θήκη με την έξυπνη ατάκα στην επιφάνεια της.

Μπορείς να την αποκτήσεις εδώ.

Εμείς βρήκαμε την θήκη από το Urban Sophistication boutique που κοστίζει λιγότερα από 30 ευρώ και είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για iPhone. Το ίδιο brand σχεδιάζει κι αλλές πολύ πρωτότυπες θήκες και κι μας λέει πως θα γίνει σύντομα hot!