Shutterstock
Shutterstock
ARTSY ΔΙΑΘΕΣΗ

Το print σε ρούχα και αξεσουάρ που ξεπήδησε από τα Μουσεία του κόσμου


Προσπαθούμε πάντα να σας ενημερώνουμε για τις επόμενες μεγάλες τάσεις και να τις μαθαίνετε πρώτες.

Το νέο print που αναδύεται είναι εμπνευσμένο από την τέχνη.

Οι μεγαλύτερες fashionista έχουν ήδη υιοθετήσει το πιο κομψό και σοφιστικέ τύπωμα. Μια βόλτα στο Instagram feed σου θα σε πείσει.

Το φαινόμενο Luke Edward Hall, του καλλιτέχνη που με τις δημιουργίες του ξεκίνησε την νέα τάση έρχεται για να αποδείξει πως το στιλ μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα.

Πρόκειται για το πιο μίνιμαλ και μοντέρνο print. Aπλοικές, σχεδόν αφηρημένες γραμμές σχηματίζουν πρόσωπα και χαρίζουν μια «ψαγμένη», arty πινελιά σε κάθε λουκ.

Δύο από τις πιο κομψές κυρίες η Laura Jackson και η Pandora Sykes  ακολούθησαν την τάση.

 

 

 

 

 

Οι δημοφιλείς αφηρημένες εκτυπώσεις προσώπων του Hall έχουν γίνει τόσο αγαπητές στον κόσμο της μόδας, που ο καλλιτέχνης έχει ήδη συνεργαστεί τόσο με την Burberry όσο και με την Liberty.

Σχεδιαστές όπως η Victoria Beckham, η Stella McCartney και Fendi εμπνευστήκαν και συμπεριέλαβαν παρόμοια print με αφηρημένα πρόσωπα στις συλλογές τους.

Τα γραμμικά σχέδια που θυμίζουν τον Γάλλο Henri Matisse είναι επίσης μεγάλη τάση.

Τα πορτραίτα του σουρεαλιστή ζωγράφου εμφανίστηκαν σε ένα εξίσου περιζήτητο τοπ από το brand Futr Studio και αμέσως έγινε ανάρπαστο.

Υπάρχουν όμως αμέτρητα κομμάτια με την ίδια αισθητική κι εμείς τα βρήκαμε για σένα, ώστε να φορέσεις πρώτη την high street τάση.

Etsy

Mango

J W Anderson Net-a-porter

Topshop