Το μεγαλύτερο trend στα μαγιό -Η Oλίβια Κούλπο το φόρεσε ήδη | 0 bovary.gr
Το μεγαλύτερο trend στα μαγιό -Η Oλίβια Κούλπο το φόρεσε ήδη | 0 bovary.gr
ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΠΙΚΙΝΙ

Το μεγαλύτερο trend στα μαγιό -Η Oλίβια Κούλπο το φόρεσε ήδη


Όταν πρόκειται για celebrities και μπικίνι υπάρχουν πάντα κάποια κορίτσια που μας δίνουν έμπνευση.

Από αυτές μαθαίνουμε όλες τις επερχόμενες τάσεις στα μαγιό που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι σε κάθε παραλία. H Έμιλυ Ρατακόφσκι είναι μεγαλή οπαδός όλων των στιλ μαγιό και έχει δημιουργήσει την δική της σειρά, η Κάιλι Τζένερ έχει μια εκπληκτική συλλογή μπικίνι, ενώ η Ολίβια Κούλπο γίνεται συχνά η μούσα μας όταν ψάχνουμε νέα brand και τάσεις.

Το καλοκαίρι θα είναι εδώ προτού το καταλάβεις, αλλά η Ολίβια βρίσκεται ήδη για διακοπές στις Μπαχάμες. Και φυσικά το μπικίνι της δεν πέρασε απαρατήρητο.

Αυτό το στιλ μαγιό έκανε την εμφάνιση του πέρσι αλλά φέτος αναμένεται να το δούμε παντού. Οι πιο ενημερωμένες και στιλάτες θα το φορέσουν για τις βουτιές τους αλλά και μετά στα beach bar.

Όλα τα μπικίνι της μέχρι τώρα είναι λευκά ή κρέμ, ένα χρώμα που πολλές διστάζουν να δοκιμάσουν, όμως ταιριάζει άψογα με όλα είναι κομψό και πάντα λαμπερό. Επιπλέον, αναδεικνύει την sun kissed επιδερμίδα.

 

 

 

Η Ολίβια Κούλπο υιοθέτησε την τάση του οff-the-shoulder μπικίνι τοπ και μας δείχνει πόσο σέξι και κομψό μπορεί να γίνει. Είναι ένα από τα κομμάτια κλειδιά του καλοκαιριού. Με απαλούς τόνους ή πιο ζωηρές αποχρώσεις, διακριτικά print, lace up λεπτομέρειες.

Η τάση στα μαγιό αποπνέει νεανικότητα και φρεσκάδα και θα σε χρίσει την πιο στιλάτη της παραλίας.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια σε affordable τιμές. Ανάμεσα τους σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο. Δες πώς το φόρεσε η Ολίβια Κούλπο και μπες από τώρα σε bikini mood.

Zimmermann, Net-a-porter

 

Forever 21

J.crew

Topshop

Forever 21

Διαβάστε επίσης: Τα λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το μαγιό σου

Πώς θα βρεις το τέλειο μαγιό χωρίς καν να το δοκιμάσεις

H αφοπλιστική αντίδραση αυτής της γυναίκας όταν δέχτηκε bullying για την εμφάνιση της με μαγιό