Unsplash
Unsplash
NEW TREND

Αυτή είναι η νέα επώδυνη μόδα στα μονόπετρα δαχτυλίδια


Πολλά νέα trends κυκλοφορούν πλέον μέσω των social media που επηρεάζουν τους νέους. 

Η νέα γενιά, που είναι τεχνολογικά εξαρτημένη, αρχίζει να υιοθετεί κάθε τρέλα που βρίσκει στο Instagram. Όσο πιο παράτολμο τόσο το καλύτερο.

Ειδικά, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση και τη μόδα, οι ιδέες έχουν γίνει σουρεαλιστικές. Από τα περίεργα νύχια και φρύδια, πλέον καταλήγουμε σε μια νέα μόδα που έχει να κάνει με τα δαχτυλίδια αρραβώνων.

Και αν σκέφτεσαι απλά ότι το trend μπορεί να περιλαμβάνει μεγάλα, εντυπωσιακά ή βαριά δαχτυλίδια σε περίεργα χρώματα και σχήματα, κάνεις λάθος. Αυτή τη φορά πάει ένα (ή πολλά;) βήμα παραπέρα.

Η νέα, αμφιλεγόμενη μόδα αντικαθιστά τα κλασσικά και παραδοσιακά (και αγαπημένα μας θα πω εγώ) μονόπετρα με κάτι πολύ πιο... επώδυνο. Όχι στην τσέπη μας, κυριολεκτικά!

Instagram/piercingsby_billy
Instagram/piercingsby_billy

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι οι Instagrammers προτιμούν το piercing στο δέρμα πάνω από το δάχτυλό τους. Επιλέγουν, λοιπόν, ένα διαμαντένιο ή μεταλλικό piercing και το τρυπούν στη θέση του δαχτυλιδιού. 

Σίγουρα δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι θα έρθει αυτή η ώρα. Ίσως σκεφτείς να κάνεις αυτό το παράτολμο εγχείρημα, αν είσαι φαν των piercing studios (και όχι της Βουκουρεστίου) ή σκέφτεσαι ότι θα σου κοστίσει (εσένα ή του άλλου σου μισού) λιγότερο. 

Instagram/saruh.com
Instagram/saruh.com

Πρέπει όμως να σκεφτείς και άλλα πραγματάκια, πριν κάνεις κάτι τέτοιο. Καλές οι μόδες και τα trend στην εποχή των social media αλλά θέλει προσοχή! Σκέψου ότι μπορεί να σου πιάνεται στα ρούχα και να τραβιέται με αποτέλεσμα να τραυματιστείς. Πόσες φορές το έχεις πάθει με το νύχι σου; Αυτό.

Αν τραυματιστείς, μάλιστα, πέρα από μια πιθανή αιμορραγία, μπορεί να προκαλέσεις μόλυνση στην πληγή. Τότε σίγουρα δεν θα σου αρέσει το αισθητικό αποτέλεσμα.

Instagram/patrysiekk
Instagram/patrysiekk

Από την άλλη, σκέψου ότι το «δαχτυλίδι» σου δεν μπορεί να είναι ούτε πολύ μεγάλο, ούτε πολύ ακριβό, ούτε μάρκα ή καράτια (ουπς!).

Πάρε κάποιες ιδέες και σκέψου το πολύ πριν το τολμήσεις.

Instagram/mstaaveley
Instagram/mstaaveley

Εμείς πάντως προτιμάμε να put a ring on it, που λέει και η Beyonce.