GETTY
GETTY
SPRING TRENDS

6 trend στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της άνοιξης που πρέπει να δοκιμάσεις


Όταν πρόκειται για το μακιγιάζ των μοντέλων τους, οι σχεδιαστές επιστρατεύουν όλη τους την έμπνευση. 

Και αυτό είναι που κάνει τα close up στο backstage του κάθε show (δηλαδή τις φωτογραφίες πριν την επίδειξη όπου τα μοντέλα ποζάρουν με αυτοπεποίθηση ενώ ετοιμάζονται να κατακτήσουν το runway) το αγαπημένο μας κομμάτι.

Tα κοντινά τους πλάνα είναι εκείνα που μας δίνουν μοναδικές ιδέες στιλ για το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τα χαζεύουμε.

Η άνοιξη είναι εδώ και το μακιγιάζ χρειάζεται ανανέωση, με διαφορετικά χρώματα, φρέσκιες υφές και έξυπνες-πρωτότυπες πινελιές που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Τολμηρές δόσεις από χρώμα και πειραματισμούς, πρωταγωνιστούν στις τοπ τάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την σεζόν. Ποπ και χαρούμενη διάθεση αποτυπώνονται στα πρόσωπα σας μέσα από όλες τις νέες τάσεις το μακιγιάζ απευθείας από την πασαρέλα των πιο διάσημων οίκων και σχεδιαστών.

Από την άλλη, τα μαλλιά ανανεώνονται με ανατρεπτικά extreme κουρέματα, αποχρώσεις και χτενίσματα που δεν περνούν απαρατήρητα.

Εμείς ξεχωρίσαμε 6 από τις πιο hot τάσεις της ομορφιάς. Ανακαλύψτε τις!

 

1) Άσ΄τα τα μαλλάκια σου

Οι Elie Saab, Bottega Veneta, Oscar de la Renta και Simone Rocha, συμφώνησαν ότι για την άνοιξη τα υπερβολικά σύνθετα μαλλιά έχουν τελειώσει. Απαλά, λαμπερά, 70's μαλλιά με κύματα είναι η τάση για αυτή την σεζόν.

Ap images

2) Im blue da ba dee da ba da

Ο οίκος Fendi απέδειξε ότι τα μαλλιά δείχνουν όμορφα με χρώμα και την άνοιξη. Συγκεκριμένα τα μοντέλα περπάτησαν με extreme κουρέματα και μπλέ τούφες. Από μπλε του κοβαλτίου μέχρι blue marine είναι μια καλή ιδέα για τις τολμηρές.

 

@fendi
@fendi

3) Το κόκκινο είναι neutral

Maxmara, Blumarine, Helmut lang είναι μόνο μερικοί από τους οίκους που έχρισαν το κόκκινο στα χείλη το απόλυτο must have της άνοιξης. Ματ φινίρισμα σε φλογερούς τόνους του κόκκινου. Οι make up artists ανέμιξαν διαφορετικές αποχρώσεις και σε πολλές περιπτώσεις δημιούργησαν ombre τελειώματα στα χείλη.

4) Προσδεθείτε

Στο show του οίκου Rochas, ο Anthony Turner έδεσε κάθε κότσο, σινιόν και ponytail με μια πολύχρωμη κορδέλα. Συγκεκριμένα, οι κοτσίδες σχημάτιζαν ένα «S» χαμηλά στον αυχένα και στολίζονταν στο κέντρο με περίτεχνες λωρίδες κεντημένου υφάσματος.

 

 

5) Flash

Aπό τον Givenchy στον Philipp Plein και Jeremy Scott οι λάμψεις και το glitter είχα διαφορετικές διαβαθμίσεις. Λιγότερο ή περισσότερο, στην εσωτερική γωνία του ματιού ή σε όλο το κινητό βλέφαρο το μόνο σίγουρο είναι ότι η λάμψη χάριζε καθαρότητα στο πρόσωπο αλλά και disco αισθητική.

6) Φούλ στο χρώμα

Talbot Runhof, Ηouse of holland, Marni είπαν ναι στο έντονο χρώμα στα μάτια και κυρίως στις αποχρώσεις του μπλε και teal, τιρκουάζ, συχνά σε συνδυασμό με ελάχιστο glitter. To εφε της γοργόνας είναι στα πάνω του.

 

Splash
Splash