Shutterstock
Shutterstock
ΤΑ SNEAKERS

Αυτά είναι τα sneakers που φορούν τώρα όλες οι influencers


Tα sneakers είναι πιο σύγχρονα και στιλάτα από ποτέ, για αυτό και έχεις όλους τους λόγους να κάνεις δικό σου ένα ζευγάρι σήμερα κιόλας.

Τις τελευταίες σεζόν η τάση στα αθλητικά παπούτσια είναι τα μεγάλα εντυπωσιακά trainers. Tα παπούτσια προπόνησης έχουν αυτήν την «ασχημόμορφη» αισθητική των dad shoes από τα 90s.

Τα νέα sneakers διχάζουν τον κόσμο της μόδας, φαίνεται όμως πως οι πιο στιλάτες γυναίκες τα έχουν ήδη αγαπήσει.

Υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια trainers που όσα χρόνια κι αν περάσουν μπορείτε να τα έχετε πάντα στην ντουλάπα σας.

Ένα όμως είναι το ζευγάρι που έκανε εκπληκτική επιστροφή και το έχουν όλες μα όλες οι fashionista. Μιλάμε για τα Nike Air Max του '97.

Αρχικά το πλέον κλασικό μοντέλο δημιουργήθηκε το 1987, τα Nike Air Maxes ήταν προϊόν της τεχνολογίας Αir της Nike. Το μοντέλο κυκλοφόρησε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές πριν από τη δεκαετία του '90, η έκδοση του '97 όμως ήταν εκείνη που απογειώθηκε και σήμερα είναι hot ξανά.

Oι fashionista τα φορούν με όποιον τρόπο μπορείτε να φανταστείτε. Τα συνδυάζουν με τα πάντα.

Από το τζιν τους και την χαλαρή φόρμα τους μέχρι αυστηρά κοστούμια, ρομαντικά φορέματα και τις πιο θηλυκές και αισθησιακές φούστες και με κάποιον παράξενο τρόπο, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει φρέσκο, cool και πολύ στιλάτο. Τα λευκά sneakers αυτού του τύπου μπορούν να αναβαθμίσουν με μια κίνηση το λουκ σου, ενώ η άνεση που χαρίζουν στο περπάτημα είναι ασύγκριτη.

Μήπως ήρθε η στιγμή να τα υιοθετήσεις;

Απόκτησε τα εδώ.