Shutterstock
Shutterstock
SCANDI GIRLS

Τα αξεσουάρ που λατρεύουν οι πιο στιλάτες γυναίκες -Δηλαδή οι Σκανδιναβές


Oι Σκανδιναβές είναι τόσο στιλάτες και μίνιμαλ που σχεδόν ανταγωνίζονται τις Γαλλίδες.

Εκτός από τα κομψά και πολύ δυναμικά ρούχα που επιλέγουν, η κομψότητά τους κρίνεται και από τα απίστευτα αξεσουάρ. Αυτά που ζηλεύουμε.

Μερικές από τις πιο στιλάτες γυναίκες της Σκανδιναβίας, όπως η Pernille Teisbaek και Darja Barannik, αποδεικνύουν καθημερινά στο Instagram, πόσο ενημερωμένες είναι, μέσα από τα νέα ευρήματά τους σε ιδιαίτερα και σπάνια αξεσουάρ.

Κοσμήματα, γυαλιά, hair accessory, όλα τα κομμάτια που φορούν οι γυναίκες αυτές είναι κομψά και μπορούν να μεταμορφώσουν το look σου και να αναβαθμίσουν το στιλ σου.

Τα καλά νέα για το budget σου είναι ότι δεν είναι όλα κομμάτια σχεδιαστών. Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι μπότες Balenciaga Knife ή μια τσάντα J.W. Anderson: τα κορίτσια αυτά δεν διστάζουν ωστόσο να φορέσουν δημιουργίες νέων ταλέντων όπως η Sophie Bille Brahe και η Anni Lu.

Αυτό που κάνουν με αυτούς τους πολύτιμους λίθους είναι μια άλλη ιστορία: Οι Γαλλίδες μπορεί να φημίζονται για τα αβίαστα κομψά σύνολα τους, όταν, όμως, πρόκειται για αξεσουάρ, κερδίζουν τα Scandi Girls.

Πολύχρωμες πέτρες στα κοσμήματα, απόλυτα μίνιμαλ γραμμές, κλιπ και στέκες μαλλιών που αποτινάσσουν τον κοριτσίστικο, παιδικό χαρακτήρα και παίρνουν το σοβαρό τους ύφος, λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά είναι το μυστικό για μια εικόνα τόσο stylish που πονάει.

Δες τις φωτογραφίες και ανακάλυψε πως το κάνουν οι Σκανδιναβές για να το κάνεις κι εσύ.

Shutterstock
Shutterstock

Η θάλασσα στα μπιζού

Όλα τα κορίτσια φορούν τώρα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, ειδικά μετά την άνοδο της δανέζικης εταιρείας κοσμημάτων Helle Vestergaard Poulsen (γνωστής και ως Anni Lu). Τα μπαρόκ σκουλαρίκια της - φτιαγμένα από μαργαριτάρια, κοράλλια, τιρκουάζ ρουμπίνι ή πράσινο αχάτη κρέμονται από ένα χρυσαφένιο κοχύλι και κάνουν ήδη τον γύρο του Instagram.

 

 

 

Αξεσουάρ μαλλιών

Οι Σκανδιναβές ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την επιστροφή των αξεσουάρ για τα μαλλιά με τα κλιπ και τις μπαρέτες να στολίζουν την μια πλευρά του κεφαλιού τους συνήθως. Τα Saks Potts, Kanel Denmark’, MC Davidian είναι από τα αγαπημένα τους.

 

 

 

 

Τα κοσμήματα

Οι γυναίκες αυτές αγαπούν ιδιαίτερα τα χρυσά κοσμήματα και δεν τις αδικούμε καθόλου. Δεν υπάρχει street style σταρ που δεν έχει ένα κομμάτι από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Sophie Bille Brahe. Είναι διάσημη για τα κρεμαστά, λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια της με μαργαριτάρια. Και το brand Orit Elhanti όμως έχει φανατικές οπαδούς με τα κοσμήματα να πλημμυρίζουν τα social media.

 

 

 

 

Γυαλιά ηλίου Gucci

Τα Scandi Girls αγαπούν τα έντονα, φωτεινά χρώματα αλλά είναι πιο αυστηρές όταν πρόκειται για κομμάτια σχεδιαστών. Κάτι που δεν ισχύει για τα γυαλιά ηλίου. Τα σχέδια που φορούν τώρα είναι μαξιμαλιστικά όπως τα Gucci , στολισμένα με μαργαριτάρια.

 

 

Tσάντες Boyy

Το brand αξεσουάρ έχει γίνει (σχεδόν) συνώνυμο του Σκανδιναβικού στιλ, παρά το γεγονός ότι οι ιδρυτές είναι στην πραγματικότητα από το Μόντρεαλ και την Μπανγκόκ. Όπως και να έχει, όμως, οι πιο στιλάτες έχουν εμμονή με τις τσάντες και σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω.

 

 

Νew Balance

Η Leandra Medine του Man Repeller τα φόρεσε και έγραψε στο Instagram: «Είμαι Σκανδιναβή τώρα»; Συγκεκριμένα η γκρίζα εκδοχή, είναι ένα μέρος αυτού που στην μόδα αποκαλούμε «στολή» για τις γυναίκες του Βορρά. Φορέστε τα δικά σας με τα πάντα, από τις πλισέ φούστες, μέχρι τα λουλουδάτα φορέματα και κάλτσες.