Apimages
Apimages
ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Κιμ Καρντάσιαν: «Χάρη σε αυτό το προϊόν των 18 ευρώ δεν έχω κυτταρίτιδα»


Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε κυτταρίτιδα.

Είναι απλώς κάτι που συμβαίνει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Στην πραγματικότητα, οι μελέτες εκτιμούν ότι το 90% των γυναικών στον κόσμο έχουν έχουν κυτταρίτιδα, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αποδεχτούμε και να το αγκαλιάσουμε.

Λίγα πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν αποτελεσματικά και να κάνουν την διαφορά στο σώμα σας και πραγματικά δεν χρειάζεται να δαπανήσετε τόσο χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να απαλλαγείτε από αυτό.

Όσο για την Κιμ Καρντάσιαν τολμάει ακόμα μια φορά και δεν διστάζει να μοιραστεί στο Snapchat τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί για να μειώσει την δική της κυτταρίτιδα και εμείς κρατάμε χαρτί και μολύβι.

Η διάσημη σταρ και επιχειρηματίας, αποκάλυψε πολλά από τα προϊόντα που έχει δοκιμάσει, συμπεριλαμβανομένης μιας μοναδικής κρέμας για την κυτταρίτιδα που ορκίζεται πως είναι πραγματικά αποτελεσματική και κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ.

 

Ο λόγος για την Seaweed Bath Body Cream, Detox Cellulite, ένα πλούσιο body butter, το οποίο εγχέεται με εκχυλίσματα βοτάνων, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι ενισχύουν την κυκλοφορία και την ελαστικότητα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των εκχυλισμάτων καφέ και εκχυλίσματος bladderwrack .

Επιπλέον, το άρωμα δεντρολίβανο κάνει την κάθε φορά που απλώνετε την κρέμα να θυμίζει ένα τελετουργικό σπα.

Η Κιμ Καρντάσιαν υποστηρίζει πως αυτή η μαγική κρέμα την έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα και δεν μπορούμε να μην το λάβουμε σοβαρά υπόψιν.

 

 

Πιθανόν η αποτελεσματικότητα σχετίζεται με την ικανότητά της να αυξάνει τη ροή του αίματος, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Το προϊόν είναι γνωστό και πολλές γυναίκες το αγαπούν περισσότερο για τις λειαντικές και ενυδατικές ικανότητές της ούτως ή άλλως.

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για θρέψη των άκρων, ειδικά εάν έχετε περάσει όλο τον χειμώνα μέσα σε ένα στενό τζιν. Για την κυτταρίτιδα και όχι μόνο λοιπόν. Ότι καλύτερο για το bikini body του καλοκαιριού σε προσιτή τιμή. Ανακαλύψτε το εδώ.