Woven Shoes -Τα μοναδικά παπούτσια που χρειάζεσαι την άνοιξη για να είσαι in fashion | 0 bovary.gr
Woven Shoes -Τα μοναδικά παπούτσια που χρειάζεσαι την άνοιξη για να είσαι in fashion | 0 bovary.gr
ΠΛΕΧΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Woven Shoes -Τα μοναδικά παπούτσια που χρειάζεσαι την άνοιξη για να είσαι in fashion


Η κυρίαρχη τάση του περασμένου καλοκαιριού ήταν αναμφισβήτητα οι τσάντες-καλάθια, καθώς και οι ψάθινες, και οι φτιαγμένες από raffia.

Oι τσάντες αυτές δεν ήταν μόνο για την παραλία, αλλά τις κρατήσαμε με αυτοπεποίθηση και pin-up νάζι και στις βόλτες μας στην πόλη.

Και, φυσικά, φέτος θα το επαναλάβουμε αφού οι basket bags εξακολουθούν να είναι huge τάση. Σήμερα, όμως, δεν είμαστε εδώ να μιλήσουμε για τσάντες αλλά για παπούτσια.

Είναι η στιγμή που οι shoe lovers καλείστε να καθίσετε αναπαυτικά και να ανακαλύψετε το νέο hot trend που αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι θα είναι παντού. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, κατάλληλα.

Η ψάθα και υπόλοιπα φυσικά υλικά πλέκονται και επεκτείνονται τώρα και στα παπούτσια.

Σε φλατ και μεσαία τακούνια, από mules μέχρι γοβάκια, τα πλεκτά παπούτσια θα πλημμυρίσουν το Instagram feed μας και στη συνέχεια τους δρόμους.

Οι σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Neous, Carrie Forbes και Brother Vellies εγκρίνουν την ρετρό διάθεση των παπουτσιών αυτών και δημιουργούν αμέτρητα διαφορετικά σχέδια από τα χειροποίητα, πλεκτά κομμάτια.

Στην αγορά μπορείς να βρεις ό, τι σχέδιο φανταστείς και σε ένα ευρύ budget.

Τα φυσικά υλικά είναι το κλειδί για αυτό το καλοκαίρι και το μοναδικό ύφος που χρειάζεσαι για να είσαι στιλάτη. Συνδυάζονται άψογα με λινά παντελόνια και πουκαμίσες, ριγέ shirt dresses και κάθε άλλο φόρεμα με vintage, καλοκαιρινή αισθητική.

Ανακαλύψτε τα ωραιότερα πλεκτά παπούτσια της άνοιξης.

PROENZA SCHOULER,net-a-porter

H&M