Αυτό είναι το lip balm που κοστίζει λιγότερα από 5 ευρώ και πωλείται ένα κάθε δευτερόλεπτο | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το lip balm που κοστίζει λιγότερα από 5 ευρώ και πωλείται ένα κάθε δευτερόλεπτο | 0 bovary.gr
LIP BALM

Αυτό είναι το lip balm που κοστίζει λιγότερα από 5 ευρώ και πωλείται ένα κάθε δευτερόλεπτο


Η ενυδάτωση των χειλιών είναι απαραίτητη.

Το lip balm είναι απολύτως χρήσιμο χειμώνα-καλοκαίρι και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ενυδατώνει, προστατεύει, χαρίζει αυτό το πολυπόθητο αίσθημα άνεσης και ελαστικότητας στα χείλη και τα διατηρεί απαλά και λαμπερά.

Πολλές γυναίκες δεν παραλείπουν να το απλώσουν και πριν το μακιγιάζ τους, κάτω από το κραγιόν, για να δώσουν μια creamy και πιο διάφανη υφή. Τα ενυδατωμένα χείλη, άλλωστε, είναι η βάση για κάθε κραγιόν ακόμα και το πιο ακριβό και πλούσιο σε χρώμα και ενυδατικούς παράγοντες.

Υπάρχει, όμως, ένα βάλσαμο για τα χείλη που πρέπει να γνωρίσετε. Οι γυναίκες φαίνεται ότι το λατρεύουν, αφού οι πωλήσεις του αυξάνονται με ασύλληπτο ρυθμό.

Το Burt's Bees Beewax Lip Balm κοστίζει λιγότερα από 5 ευρώ και πωλείται ένα κάθε δευτερόλεπτο. Αυτό ισοδυναμεί με πάνω από 30 εκατομμύρια balms χειλιών το χρόνο!

 

Όπως και πολλά από τα προϊόντα της μάρκας, αυτό το βάλσαμο είναι κατασκευασμένο με πραγματικό κερί μέλισσας, μια φυσική ενυδατική κρέμα που καταπραΰνει, προστατεύει και θεραπεύει ακόμα και τα ξηρότερα χείλη.

Διατίθεται με άρωμα φρούτων και στην σύνθεση του περιέχει φυτικά εκχυλίσματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε το κλασικό, ή να το βρείτε σε γκρέιπ-φρουτ, ρόδι, μέλι, εσπεριδοειδή, βανίλια ή κεράσι.

Είναι το lip balm που όλες θέλουν να υπάρχει ανα πάσα στιγμή στην τσάντα τους.

Και από ότι φαίνεται χαμηλή είναι μόνο η τιμή του και όχι η ποιότητα του για αυτό και έχει ξεπουλήσει.

Εμείς το βρήκαμε για σένα για να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο παρά μερικά κλικ και φυσικά να απλώσεις γενναιόδωρη ποσότητα στα χείλη σου.

Aπόκτησε το εδώ.