Splash News
Splash News
ΤΑ CHIC ΠΕΔΙΛΑ

Τα ανοιξιάτικα πέδιλα από τα Mango που ήδη φορούν όλες στο Instagram


Το Mango έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας brand.

Εκεί μπορούμε να βρούμε όλες τις τάσεις -εμείς και τα It Girls τα οποία η εταιρεία έχει μεταμορφώσει σε Mango Girls. Μιλάμε, φυσικά, για μερικές από τις πιο διάσημες influencers, οι οποίες μας δείχνουν τις καλύτερες νέες αφίξεις στο κατάστημα, καθημερινά μέσα από το Instagram.

Oι αγαπημένες Γαλλίδες του Instagram, συμπεριλαμβανομένων των Camille Charrière και Anne-Laure Mais, είναι εκείνες που φορούν όλα τα κομμάτια-κλειδιά από την συλλογή του Mango, πρώτες.

Αυτή τη φορά οι πιο κομψές γυναίκες της Γαλλίας -του Instagram- της μόδας έχουν μια νέα εμμονή και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Όλες φορούν ήδη ένα μίνιμαλ ζευγάρι παπούτσια από την ανοιξιάτικη σειρά των Mango.

Τα λευκά, δερμάτινα strappy πέδιλα με τακούνι και ιδιαίτερο ρετρό κόψιμο, με τετράγωνο toe έχουν ξετρελάνει τις πιο ενημερωμένες fashionista. Η λεπτομέρεια που τα κάνει μοναδικά βρίσκεται στα λουράκια που διαφέρουν λίγο στο κάθε παπούτσι.

Τα παπούτσια αυτού του είδους είναι ένα από τα βασικά microtrends της εποχής, χάρη στους Jimmy Choo και Rosetta Getty που έχουν αγκαλιάσει αυτή την ελαφρώς σοβαρή σιλουέτα παπουτσιών.

Ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια από την Σκανδιναβία, η Jeanette Madsen, τα φόρεσε κι εκείνη δείχνοντας πως μπορούν να φορεθούν ακόμα και δίπλα από την πισίνα.

Τα ψηλοτάκουνα είναι απίστευτα μίνιμαλ και χάρη στο χρώμα και τον σχεδιασμό τους ταιριάζουν με τα πάντα. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να πετύχεις το απόλυτο parisian look με μια κίνηση.

Τα πέδιλα που φέτος θα φορούν όλες κοστίζουν 59,99 € και θα τα βρεις εδώ.