Max Mara
Max Mara
Η KAMΠΑΡΝΤΙΝΑ

Όλα τα it girls φοράνε αυτή την καμπαρντίνα στο πιο κομψό ανοιξιάτικο χρώμα


H άνοιξη είναι μια πανέμορφη εποχή και το στιλ της ρομαντικό και κομψό.

Με όλες τις παστέλ αποχρώσεις και τα λουλουδάτα μοτίβα, τα κομμάτια αποπνέουν μια νεανική φρεσκάδα και έναν αέρα ανανέωσης.

Η αλήθεια όμως είναι, πως η άνοιξη είναι μια μεταβατική περίοδος σε ότι αφορά τον καιρό και αυτό κάνει το ντύσιμο και το στιλ δύσκολη υπόθεση. Για αυτό το λόγο αναζητάμε κομμάτια chic που είναι όμως ταυτόχρονα και πρακτικά και θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε αυτή την in between περίοδο με στιλ όπως ένα καλό πανωφόρι που να ταιριάζει με τα περισσότερα από τα ρούχα μας, να μας κρατάει όσο ζεστές χρειάζεται τις δροσερές μέρες και να είναι σικάτο.

Έτσι ένα από τα λίγα κομμάτια που δεν αποχωριζόμαστε με τίποτα κάθε άνοιξη είναι το διαχρονικό trench coat, δηλαδή η καμπαρντίνα. Η κλασική μπεζ εκδοχή είναι η αγαπημένη μας όμως δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα ανατρεπτικά χρώματα που βάφεται κάθε σεζόν.

Αυτό προφανώς συμβαίνει και με αυτή την καμπαρντίνα από το H&M η οποία φαίνεται πως έχει κατακτήσει το Instagram.

Oι πιο ενημερωμένες και στιλάτες έχουν ήδη κάνει δική τους την Η&Μ καμπαρντίνα σε σκούρα σμαραγδί απόχρωση.

Το πανωφόρι από δροσερό ύφασμα, διαθέτει μεγάλες τσέπες και ζώνη για να τονίζει την γυναικεία σιλουέτα.

Μια από τις πρώτες Ελληνίδες που την φόρεσαν ήταν η Χριστίνα μπόμπα σε μια πολύ σύγχρονη εμφάνιση, ενώ οι fashionistas στο Instagram μας δείχνουν πολλούς ακόμα τρόπους να την φορέσουμε.

Είναι ιδανική για την εποχή ενώ το χρώμα της άκρως εντυπωσιακό και κατάλληλο για εσένα που σου αρέσει το χρώμα αλλά διστάζεις να δοκιμάσεις κάτι πιο έντονο.

Απόκτησε την εδώ.