Τα 5 κομμάτια από το Zara που θα γίνουν sold out -Τα φορούν ήδη οι fashion bloggers | 0 bovary.gr
Τα 5 κομμάτια από το Zara που θα γίνουν sold out -Τα φορούν ήδη οι fashion bloggers | 0 bovary.gr
ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΑ

Τα 5 κομμάτια από το Zara που θα γίνουν sold out -Τα φορούν ήδη οι fashion bloggers


Όπως πιθανόν γνωρίζετε, κάθε χρόνο υπάρχουν ορισμένα κομμάτια Zara που γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή.

Στην πραγματικότητα, μερικά κομμάτια έχουν ακόμα και δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και φτάνουν να έχουν λίστες αναμονής.

Kυρίως χάρη στα κοινωνικά δίκτυα και τις fashion influencers στο Instagram αλλά και φυσικά στην ποιότητα και τις τιμές Zara.

Η ενότητα Trending Now του site του αγαπημένου μας brand είναι πάντα μια καλή ένδειξη για το τι πωλείται περισσότερο κάθε μήνα και άρα αποτελεί τάση.

Οι 5 τάσεις που ακολουθούν είναι hot για το 2018 και όχι άδικα.

Πρόκειται ίσως για τα νέα basics μιας ενημερωμένης και κομψής γκαρνταρόμπας.

Κομμάτια διαχρονικά, στιλάτα, πάντα in fashion που φέτος έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και δεν γίνεται να μην αποκτήσουμε.

Ρούχα και αξεσουάρ που τους επόμενους μήνες θα βλέπουμε στις σελίδες των πιο μεγάλων περιοδικών και στο feed μας. Κάθε κορίτσι που αγαπάει την μόδα πρέπει να γνωρίζει τα υλικά για την πιο επιτυχημένη συνταγή του στιλ. Ας τα γνωρίσουμε.

 

1 Το παστέλ κοστούμι

 

 

Το Pastel Tailoring είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή την χρονιά, και δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα Zara έχουν αμέτρητα κοστούμια σε όλες τις αποχρώσεις των ζαχαρωτών.

Το κίτρινο υπερέχει ίσως με διαφορά στήθους , αφού ήταν έκλεψε την παράσταση στην Λονδρέζικη fashion week.

Ζara 69,95 EUR

2 Λινά φορέματα

Μπορεί να σιδερώνονται δύσκολα και ακόμα πιο δύσκολα να διατηρούνται χωρίς ούτε μια ζάρα,η τελευταία συλλογή των Zara όμως είναι γεμάτη από chic λινά φορέματα. Ότι πιο κομψό για την άνοιξη το καλοκαίρι και για όσο ο καιρός τα επιτρέπει.

Zara 39,95 EUR

3 Σκουλαρίκια που μοιάζουν έργα τέχνης

Γεωμετρικά σκουλαρίκια με τα πιο έντονα και ζωντανά χρώματα, από πέτρες ή ακρυλικό, με παιχνιδιάρικες φουντίτσες και κρόσσια ή χωρίς. Τα σκουλαρίκια του Zara τα φορούν οι πιο στιλάτες.

Zara 12,95 EUR

4 Διακοσμητικά κουμπιά

Και ειδικά τα κουμπιά με όψη ταρταρούγας. Στολίζουν πολλά elegant κομμάτια του brand και ενισχύουν το ύφος και τον sophisticated χαρακτήρα.

Zara 39,95 EUR

5 Το χρώμα του 2018

Δεν είναι άλλο από το λιλά, το χρώμα της λεβάντας. Ρούχα και αξεσουάρ σε αυτή την απόχρωση γίνονται ανάρπαστα και προσθέτουν ρομάντζο με τον πιο «ήσυχο» και ενήλικο τρόπο.

Zara 29,95 EUR