GUCCI IS THE FUTURE

4 νέες τάσεις από το Μιλάνο: Τις είδαμε στο Gucci, θα φορεθούν την Ανοιξη


Κάναμε μια ανασκόπηση στη μόδα του 2017 και το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό: τα must have items της σεζόν Άνοιξη 2017 έχουν την υπογραφή του Οίκου Gucci και αναμένεται να κυριαρχήσουν.

Τα εύσημα ανήκουν φυσικά στον σχεδιαστή του luxurius brand, Alessandro Michele, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα ταξίδι στη μόδα διαφορετικό από τα προηγούμενα, με το σκηνικό να θυμίζει κάτι σαν μηχανή του χρόνου.

Χαμηλός κοκκινωπός φωτισμός, εφέ καπνού μέσα από τον οποίο εμφανίζονταν τα μοντέλα στο catwalk και η απόχρωση ροζ φλαμίνγκο το σήμα κατατεθέν του Alessandro Michele.

 

 

Η επίδειξη του Οίκου επαλήθευσε την αρχική πρόθεση του σχεδιαστή, να προκαλέσει μια μικρή επανάσταση στο brand για το οποίο εργάζεται.

Η κολεξιόν..

Μεγάλα γυαλιά γκλίτερ, έντονα και φωτεινά χρώματα, καπέλα που ολοκλήρωναν τα outfits και άλλοτε θύμιζαν την πηγή έμπνευσής του – βλέπε Βικτοριανή εποχή – άλλοτε δημιουργούσαν statement σύνολο για βραδινή έξοδο σε ντίσκο, ξεπλυμένα τζην, κεντήματα σε φορέματα, τούλι, μπροκάρ, βελούδο, ογκώδη παπούτσια, φουσκωτά μανίκια, τολμηρά αξεσουάρ και η χαρακτηριστική επιγραφή “FUTURE” σε πολλά από τα κομμάτια της συλλογής ολοκλήρωναν ένα παραμυθένιο σκηνικό που άφηνε τη φαντασία να γιορτάζει σε ξέφρενους ρυθμούς.  

# The Bags

 

 

 

 

 

 

# The Shoes 

 

 

# The Handpieces 

 

 

 

 

# The Jeans