Shutterstock
Shutterstock
FILA DISRUPTOR 2

Βρήκαμε ποια «ugly sneakers» αναζητούν με μανία οι ενημερωμένες Αθηναίες


Tις τελευταίες σεζόν όταν μιλάμε για sneakers εννοούμε τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά trainers.

Αυτά που συχνά θα ακούσεις ή στην προκείμενη θα διαβάσεις να τα αποκαλούμε ugly shoes ή dad sneakers.ογκώδη και ασχημόμορφα παπούτσια που φορούσαν οι μπαμπάδες μας την δεκαετία του ‘90 ευτυχώς ή δυστυχώς έχουν επιστρέψει και είναι όχι άπλα μια πραγματικότητα αλλά από τις huge τάσεις εκεί έξω.

Ο λόγος είναι πως πολλές fashion bloggers και influencers τα έχουν υιοθετήσει για τις casual κυρίως, εμφανίσεις τους.

Οι πιο στιλάτες γυναίκες λοιπόν τα συνδυάζουν με όλα τους τα σύνολα και δεν τα φορούν μόνο όταν κάνουν jogging ή στο γυμναστήριο. Τα συνδυάζουν με τζιν αλλά και με τα πιο αέρινα, θηλυκά ακόμα και ρομαντικά φορέματα αλλά και με τα αυστηρά κοστούμια τους.

Από όλα τα περίεργα sneakers εμείς επιλέξαμε ένα συγκεκριμένο, πολύ μοντέρνο σχέδιο αλλά από την διαχρονική «κληρονομιά» ενός μεγάλου sports brand.

Μιλάμε για τα Fila Disruptor 2, ένα παπούτσι που έχει γράψει την δική του ιστορία.

Το μοντέλο με την χοντρή, λευκή και τρακτερωτή σόλα είναι απίστευτα άνετο, αλλά ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η γραμμή με τα ιδιαίτερα κοψίματα του είναι εκείνο που μας κέρδισε.

 

 

 

 

Το αθλητικό που θα φοράμε όλη την άνοιξη κυκλοφορεί σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, ωστόσο το λευκό και ασημί και ροζ είναι ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών.

Tα κλασικά Fila έχουν πλημμυρίσει το Instagram feed μας και θέλουμε να τα αποκτήσουμε.

Εσύ μπορείς να τα βρεις στα 99,95 ευρώ εδώ.