Splash News
Splash News
VICTORIA BECKHAM

Τα cult παπούτσια που σχεδίασε η Βικτόρια Μπέκαμ θα τα ζήλευε ακόμα και η Κάρι Μπράντσο


Όλες ξέρουμε πόσο κομψή και stylish είναι πάντα η Βικτόρια Μπέκαμ.

Επιπλέον, εκτός από το γεγονός πως κάθε της εμφάνιση είναι μοναδικά elegant και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αντιγράφεται αμέσως από brands και influencers. Eίναι γνήσια ιέρεια του στιλ και ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας.

Μάλιστα το ομώνυμο label έχει αμέτρητες φανατικές οπαδούς που θέλουν να μοιάσουν λίγο σε εκείνη και να αποκτήσουν τα ρούχα και αξεσουάρ της.

Σήμερα μιλάμε για ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι της τελευταία της συλλογής που είναι cult.

Πρόκειται για τα παπούτσια Ηarper Slipper. Το ζευγάρι το είδαμε πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης και έγιναν γρήγορα ένα από τα πιο instagrammable κομμάτια της σεζόν.

Το χαριτωμένο slipper με το χαμηλό τακούνι και τoν φιόγκο στο μπροστινό μέρος ονομάστηκε από την κόρη της Βικτόρια, την μικρούλα Χάρπερ και είναι γεμάτο από glitter.

 

 

Παρά τον ιδιόμορφο τους χαρακτήρα και σχέδιο που μοιάζει παιδικό τα γοβάκια αυτά έχουν κερδίσει τις πιο ενημερωμένες γυναίκες της μόδας, οι οποίες τα επιλέγουν για να χαρίσουν ένα θηλυκό και παιχνιδιάρικο twist σε κάθε τους σύνολο.

Είναι από εκείνα τα κομμάτια που θα λάτρευε η Carrie Bradshaw του Sex & The City.

 

 

«Μπορείτε να πείτε ότι έχω ένα κοριτσάκι όταν τα κοιτάζετε», είχε δηλώσει η Βικτόρια στην Telegraph τον Σεπτέμβριο και φυσικά μοιράστηκε κάποιες συμβουλές για το πώς πρέπει να φορεθούν τα παπούτσια.

Στην πασαρέλα συνδυάστηκαν με παντελόνια σε φαρδιά γραμμή, σοφιστικέ κοστούμια και ναι έδειχναν φανταστικά.

Διατίθενται σε 5 διαφορετικές γκλίτερ αποχρώσεις και κοστίζουν 566,87 ευρώ.

Κάνε τα δικά σου εδώ.