Rails
Rails
ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

To τρικ που κάνει κάθε τζιν να δείχνει cool -Μπορείς να το πετύχεις μόνη σου


Θέλουμε τα ρούχα μας να έχουν την προσωπική μας πινελιά. 

Κάτι που τα διαφοροποιεί από όλα τα άλλα κομμάτια του brand από το οποίο τα αγοράσαμε. Μια λεπτομέρεια που να τούς δίνει ξεχωριστή ταυτότητα.

Έτσι όταν πρόκειται για denim ύφασμα, οι δυνατότητες είναι πολλές.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά DΙΥ τεχνάσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε και να τα πετύχετε και μόνες σας πολύ εύκολα και γρήγορα, ένα, όμως, είναι αυτό που κάνει κάθε τζιν παντελόνι να δείχνει cool ενώ κολακεύει τα πόδια περισσότερο. Ειδικά αν είστε μικροκαμωμένες.

Γνωρίζετε σίγουρα πόσο μεγάλη τάση είναι τα κομμένα τζιν και οι φθαρμένες άκρες στα μπατζάκια. Το να κόψετε το στρίφωμα του τζιν μερικά εκατοστά είναι κάτι πραγματικά εύκολο και το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει.

Οι ξεφτισμένες άκρες χαρίζουν στο παντελόνι μια χαλαρή διάθεση και μποεμ αισθητική ενώ αποκαλύπτουν διακριτικά ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος που δεν είναι άλλο από τους αστραγάλους. Επιπλέον, αυτοί οι ελάχιστοι πόντοι δέρματος σάς κάνουν να δείχνετε ψηλότερες και δημιουργούν το εφέ της ψηλόλιγνης σιλουέτας.

 

Πώς θα το πετύχετε;

Πρώτα, δοκιμάστε το τζιν και αποφασίστε πόσο θέλετε να κόψετε. Βγάλτε το τζιν και τοποθετήστε το σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Υπολογίστε γύρω στο 1,5 εκατοστό πιο κάτω από το σημείο που θέλετε να φτάνει το μπατζάκι και με ένα μολύβι σχεδιάστε μια γραμμή-οδηγό. Κόψτε το με ένα ψαλίδι.

Στην αρχή το αποτέλεσμα δεν φαίνεται τόσο φθαρμένο, γι' αυτό μπορείτε να τραβήξετε μερικές λευκές ίνες ή να τρίψετε με μια ελαφρόπετρα (και ο τρίφτης της κουζίνας δουλεύει).

Μετά το πλύσιμο το τζιν σας θα είναι εντελώς έτοιμο και σαν καινούργιο.

Αν έχετε βαρεθεί το τζιν σας και θέλετε κάτι διαφορετικά αλλά χωρίς να κάνετε έξοδα αυτή η DIY ιδέα είναι τέλεια.

Δες πώς το φόρεσαν οι πιο διάσημες fashionista και αντίγραψε.