Ippolita
Ippolita
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Τα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2018 δεν ήταν ποτέ πιο elegant


Κάθε εβδομάδα σας μιλάμε για μια νέα και πολύ εντυπωσιακή τάση στα κοσμήματα.

Και η αλήθεια είναι πως τα πολύτιμα αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο και να αναβαθμίσουν το στιλ σας. Ειδικά τους ζεστούς μήνες που τα layers των ρούχων είναι λιγότερα τα κοσμήματα πρέπει να είναι περισσότερα.

Αλλάζουμε εποχή και έχουμε την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Αλλάζουμε το στιλ μας χωρίς αυτό να σημαίνει τεράστια έξοδα.

Αντίθετα, τα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2018 είναι πιο προσιτά.

Είτε αγαπάτε τα μεγάλα statement σκουλαρίκια ή προτιμάτε να παίξετε με πολλά διαφορετικά δαχτυλίδια και βραχιόλια, οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές.

Για να μην ψάχνετε, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις πιο μεγάλες τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2018.

Χρώμα, λάμψη, διαφάνεια, όμορφες λεπτομέρειες αλλά και fun στοιχεία είναι όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το στιλ της σεζόν και το απογειώνουν.

Το στιλ στους λοβούς, τους καρπούς, τα δάχτυλα και το ντεκολτέ ποτέ δεν ήταν πιο κομψό και καλοκαιρινό.

Αυτά είναι τα βασικά trends που πρέπει να ξέρετε για να είστε προετοιμασμένες.

Summer Loading...

Τα statement hoops

Oι χρυσοί κρίκοι της δεκαετίας του '90 επέστρεψαν πέρυσι και παίρνουν την εκδίκηση τους. Αυτό το σχέδιο είναι hot. Τα φετινά hoops μπορείς να τα βρεις σε πολλά τολμηρά χρώματα και υλικά από χάντρες έως μαργαριτάρια έως ρητίνη και ακόμα πιο πέρα.

Frankie

Διάφανα Κοσμήματα

Η διαφάνεια πλημμύρισε τα runways της άνοιξης του 2018 με τη μορφή πλαστικών σακιδίων και παπουτσιών άνορακ ακόμα και καπέλων. Φυσικά, η τάση έχει περάσει και στα κοσμήματα με ακρυλικά και κομμάτια από γυαλί να αποκτούν απρόσμενες φόρμες που θυμίζουν έργα τέχνης.

Sophie Buhai,net-a-porter

Super μακριά σκουλαρίκια

Τα μακριά σκουλαρίκια είναι τάση ξανά και μας συνεπαίρνουν. Είναι μια glam πινελιά που αναβαθμίζει και το πιο απλό outfit.

Zara

Pinky δαχτυλίδια

Όχι δεν είναι ροζ. Τα pinky rings είναι εκείνα που φοριούνται στο μικρό δαχτυλάκι του χεριού και έχουν ιδιαίτερη χάρη. Κάντε multi ring και συνδυάστε πολλά διαφορετικά, πάντα όμως μίνιμαλ κομμάτια σε όλα τα δάχτυλα.

 

Bronzallure,Shopbop

Φλοράλ σκουλαρίκια

Τα floral μοτίβα είναι και αυτά σε πλήρη άνθιση. Πλέον τα λουλούδια δεν κοσμούν μόνο πουκάμισα αλλά «φυτρώνουν. Και πάνω στα αυτιά μας. Λουλούδια-γλυπτά σε χρυσό ή έντονες ανοιξιάτικες αποχρώσεις.

Zara

Κοσμήματα με έμπνευση τον βυθό

Τα κοσμήματα με θέμα τον ωκεανό είναι για φέτος αγαπημένα πολλών σχεδιαστών. Κάπως έτσι τα κοχύλια τα όστρακα αλλά και πλάσματα της θάλασσας (βλ. Αστακός) είναι παντού και σας μεταμορφώνουν σε γοργόνες.

Lane Crawford

Ασύμμετρα σκουλαρίκια

Η ασύμμετρη αισθητική εξακολουθεί να είναι ισχυρή και τα περισσότερα brands έχουν το δικό τους ζευγάρι ανόμοια σκουλαρίκια που φοριούνται μαζί. Ακόμα κι αν δεν είναι ίδια αλλά απλά ταιριάζουν μπορείς να φορέσεις ένα μεγάλο και εντυπωσιακό με ένα πιο μίνιμαλ στο άλλο αυτί.

Mango

Οι νέες καρφίτσες

Οι καρφίτσες σήμερα είναι απρόσμενα τολμηρές. Από φιόγκους μέχρι έξυπνες φράσεις και μηνύματα φοριούνται ακόμα και σε ντένιμ κομμάτια.

Dolce & Gabbana