& Other Stories
& Other Stories
ΤUBE TOPS

Τo top που φορούσαμε με μανία πριν 3 δεκαετίες είναι hot ξανά


Γυρίστε πίσω στο 1999.

Την εποχή που τα boy bands έκαιγαν καρδιές και τα κορίτσια φορούσαν μεταλλιζέ κραγιόν, ζώνες γεμάτες στρας κρατώντας τσάντες με λογότυπα. Η εποχή αυτή ήταν μαγική και μάς άφησε μια κληρονομιά με κιτς fashion trends που, όμως, νοσταλγούμε με αγάπη.

Κάπως έτσι γίνονται hot ξανά.

Ανάμεσα σε όλες τις επιστροφές από την δεκαετία του 1990 υπάρχει μια τάση, για την οποία, κατά βάθος, είμαστε ενθουσιασμένες.

Για τα τοπ που παραπέμπουν σε μπούστο και αναδεικνύουν το στήθος σας έχουμε μιλήσει. Ε, λοιπόν, τα tube top ή αλλιώς bandeau ή αλλιώς στράπλες έχουν την δική τους στιγμή στην γκαρνταρόμπα μας και ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας αυτό το καλοκαίρι.

Σωστά διαβάστε! Αυτές οι μικροσκοπικές λωρίδες υφάσματος που δεν άρεσαν και πολύ στους γονείς σας τότε και μάλλον σας τα απαγόρευαν είναι hot και ταυτόχρονα ό, τι πιο δροσερό για το καλοκαιράκι.

Τα τοπ με τετράγωνο ντεκολτέ ήταν ανάμεσα στις συλλογές πολλών σχεδιαστών, όπως οι Rodarte, Dior, Hermès.

Η εκδοχή του 2018 δεν είναι σαν εκείνη του 1999.

Σκεφτείτε δομημένες σιλουέτες, παιχνιδιάρικα μοτίβα και σχέδια με λίγο παραπάνω μήκος που μοιάζει με μπουστάκι. Μπορείτε να τα φορέσετε μόνα τους με ένα ψηλόμεσο τζιν, μέσα από σακάκι ή ακόμα και πάνω από ένα πουκάμισο και να είστε στιλάτες στο σήμερα.

Αυτά τα tube top είναι τα δικά μας αγαπημένα.

Donni