To παντελόνι που φορούν οι σταρ τώρα -Pετρό και σοφιστικέ για όλες τις ηλικίες | 0 bovary.gr
To παντελόνι που φορούν οι σταρ τώρα -Pετρό και σοφιστικέ για όλες τις ηλικίες | 0 bovary.gr
ΚΑΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

To παντελόνι που φορούν οι σταρ τώρα -Pετρό και σοφιστικέ για όλες τις ηλικίες


Όσον αφορά τις τάσεις που έχουν επιστρέψει από τα 90s τις έχουμε, σχεδόν, εξαντλήσει όλες.

Τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε αφού κάθε τόσο μία νέα- παλιά τάση εμφανίζεται και γίνεται ξανά επίκαιρη και συχνά πολύ δημοφιλής.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πολλές διάσημες σταρ, όπως την Emily Ratajkowski, να φορούν ένα συγκεκριμένο στιλ παντελονιού που λατρέψαμε στην εφηβεία μας.

Ρετρό, θηλυκό και χαριτωμένο, το καρό παντελόνι την άνοιξη διαφοροποιείται από την χειμερινή μουντή και αυστηρή version.

Τα plaid και checks -το gingham είναι κατεξοχήν ανοιξιάτικο -παίρνει ζωηρό και αισιόδοξο χρώμα και σε πάει μέχρι και τα φεστιβάλ του καλοκαιριού, όπως άλλωστε, έγινε και στο Coachella.

Έκλεψε τις εντυπώσεις!

Χάρη στα brands που λατρεύουν οι γυναίκες στο Instagram, όπως το Miaou και το I.AM.GIA (EmRata, Kaia Gerber και Bella Hadid είναι όλες φαν), τα καρό παντελόνια είναι παντού.

 

 

Τα καρό παντελόνια της άνοιξης είναι βαμβακερά και από άλλα δροσερά υφάσματα, ψηλόμεσα για να αναδεικνύουν την μέση και τους γλουτούς και να χαρίσουν αυτό το τόσο τέλειο ρετρό touch.

Συνήθως είναι κομμάτι από σετ με τοπ στο ίδιο μοτίβο και χρώμα.

Mε αυτά, η σιλουέτα είναι πιο feminine από πότε. Είναι ιδανικά για την εποχή, και ταιριάζουν σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Φόρεσε τα σαν σετ όπως κάνουν οι πιο στιλάτες, ή μόνα τους με cropped μπλουζάκια, sneakers ή άλλα κομψά φλατ.

Δείτε τα δικά μας αγαπημένα για την εποχή.

I.AM.GIA