Τοπ make up trend για τολμηρές -Το μακιγιάζ ματιών ποτέ δεν ήταν πιο cool | 0 bovary.gr
Τοπ make up trend για τολμηρές -Το μακιγιάζ ματιών ποτέ δεν ήταν πιο cool | 0 bovary.gr
WHITE EYELINER

Τοπ make up trend για τολμηρές -Το μακιγιάζ ματιών ποτέ δεν ήταν πιο cool


Τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο δημοφιλές.

Το λευκό ή -ιδανικά- το μπεζ μολύβι μέσα από τα μάτια είναι ένα έξτρα τιπ στο μακιγιάζ για να τα κάνεις να φαίνονται πιο ανοιχτά, πιο μεγάλα και, φυσικά, πιο ξεκούραστα.

Είναι ένα «τρικ» που ακολουθούν οι κορυφαίοι make up artists στον κόσμο. Εκείνοι που επιμελούνται τα look των διάσημων σταρ. Φυσικά εκείνοι ξέρουν καλύτερα και δεν έχουμε παρά να τους ακούσουμε. Ωστόσο, η τάση που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής είναι το λευκό eyeliner και έξω από τα μάτια.

Το λευκό eyeliner είναι τάση -Εσύ θα το δοκίμαζες;

Το λουκ γίνεται φρέσκο, μοντέρνο, συναρπαστικό.

Μόνο του, -όπως θα έκανες το κλασικό και διαχρονικά chic cat eye- δείχνει προχωρημένο και ιδιαίτερο.

Στο κάτω βλέφαρο κάνει όλο το πρόσωπο να φαίνεται πιο λαμπερό και ξεκούραστο ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα έντονα χρώματα-σκιές και να εντυπωσιάσεις.

Είναι μια τάση που ευνοεί τις τολμηρές, οι οποίες,όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ανακαλύψαμε στο Ιnstagram, δεν είναι λίγες. Μας αρέσει πολύ καθώς είναι μια πολύ δροσερή και εναλλακτική πρόταση, αν έχεις βαρεθεί όλα τα υπόλοιπα και θες να καταπλήξεις τα πλήθη.

Eκ πρώτης, μοιάζει ψυχρό, όμως, είναι ιδανικό ακόμα και για το καλοκαίρι. Πρωί και βράδυ, λίγο ή πολύ, ξεχωρίζει.

Δοκίμασέ το και θα τους κάνει όλους να αναρωτιούνται «Πώς το πέτυχες μόνη σου» ενώ οι φίλες σου θα σε ρωτούν αν σε βοήθησε κάποιος make up artist.

Δες τις φωτογραφίες και πάρε έμπνευση.