GETTY
GETTY
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αυτά είναι τα τρία χρώματα μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι πλησιάζει και ανυπομονούμε.

Ένας από του λόγους για τους οποίους μετράμε τις μέρες πώς και πώς είναι η ανανέωση των μαλλιών μας.

Οι νέες τάσεις στα χρώματα άλλωστε θέλουν τα μαλλιά πιο καλοκαιρινά από ποτέ. Και μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα λίγο αναποφάσιστος εμείς ωστόσο ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε και πώς πρέπει να δείχνουν τα μαλλιά το καλοκαίρι.

Υγιή, φυσικά, λαμπερά και όμορφα. Με ανοίγματα που δείχνουν σαν να τα δημιούργησε ο ήλιος, σαν να περάσαμε μια ολόκληρη μέρα στην παραλία κάτω από το φως του. Αυτό το φως είναι το ζητούμενο και η τάση για το καλοκαίρι του 2018.

Η Lorri Goddard, η colorist των διάσημων λέει ότι οι τάσεις στα χρώματα για το καλοκαίρι είνα...φθινοπωρινές: οι γήινες αποχρώσεις (όπως ο χαλκός, το κεχριμπάρι και ο χρυσός), η λεπτή διάσταση και οι υπόνοιες κρεμώδους χρώματος. «Βλέπουμε μια τεράστια στροφή στις μαλακές, θερμότερες αποχρώσεις που προέρχονται από τη φύση», λέει η ειδική στα μαλλιά.

Οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά είναι hot και ιδανικές για τα χρώματα των Ελληνίδων που είναι από την φύση τους καστανές με σταράτη επιδερμίδα.

Αυτό το γνωρίζετε. Ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε και τις κυρίαρχες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για αυτό το καλοκαίρι.

1) Copper

Ο χαλκός πρωταγωνιστεί. Δεν είναι απαραίτητο να το υιοθετήσετε για όλα τα μαλλιά αλλά, αν είστε καστανή, μερικές ανταύγειες στην απόχρωση αυτή είναι ζεστές και κομψές.

Αν είστε ξανθές, μπορείτε να ξεκινήσετε με λεπτές νότες σε ροζ-χάλκινο, σαν αυτό της φράουλας. Η Lucy Hale είναι ένα καλό παράδειγμα για να πάρετε έμπνευση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Strawberry Βlond

To ξανθό με ροζ πινελιές του σήμερα δεν είναι το ροδακινί που τείνει τώρα δεν είναι η μέση ούτε το rose gold. Τώρα το χρώμα είναι πιο ζεστό. Αντί για neon προτιμήσετε έναν τόνο πιο κάτω στο χρώμα της φράουλας. Αυτό ς ο τόνος αναδεικνύει κάθε επιδερμίδα όποιο κι αν είναι το undertone σου.

 

 

3 Κεχριμπάρι

Δεν είναι ούτε πολύ κόκκινο, αλλά ούτε πολύ ξανθό. Τα amber σημεία είναι κολακευτικά και λαμπερά. Αν έχετε έναν πιο σκούρο τόνο δέρματος, ξεκινήστε με μια πανέμορφη βάση χαλκού, στη συνέχεια ενισχύστε με έναν βαθύ κεχριμπαρένιο τόνο.