Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΚΕΡ

Τα μικρά μαύρα φορέματα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ-Αυτή είναι η νέα της συλλογή


Aυτά είναι fashion νέα! Mια stylish παρουσία λανσάρει τη δική της συλλογή με το all time classic κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ο λόγος για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που ετοιμάζει τη δική της συλλογή με μικρά μαύρα φορέματα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τη δουλειά που ετοιμάζει. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός και style icon, λανσάρει τη νέα συλλογή της με την ονομασία  SJP LBD (Little Black Dress) στην οποία θα βρεις τα πιο ξεχωριστά μαύρα φορέματα, από τον Οκτώβριo.

 

 

A video posted by SJP (@sarahjessicaparker) on Sep 27, 2016 at 1:45pm PDT

Πριν από μερικές σεζόν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μας εξέπληξε ευχάριστα ανακοινώνοντάς μας ότι θα σχεδιάσει τη δική της σειρά παπουτσιών. Όπως ήταν αναμενόμενο, το επιχειρηματικό της εγχείρημα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

 

Η ηθοποιός έδειξε ότι το βλέμμα της στη μόδα, συναντιέται με το βλέμμα πολλών γυναικών. Αυτή τη φορά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχεδιάσε μια ολοκληρωμένη σειρά με μικρά, μαύρα φορέματα και αποκάλυψε ότι το πρώτο σχέδιο θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο στο Bloomingdales στη Νέα Υόρκη.

 

Σταδιακά θα μας δείχνει και άλλα κομμάτια. Τα φορέματα, σε κλασική γραμμή και ύφος, θα ταιριάζουν στις all day εμφανίσεις σας.