Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 trend στο μακιγιάζ του καλοκαιριού που πρέπει να δοκιμάσεις


Δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ; Ούτε κι εμείς!

Ανυπομονούμε για μαγιό, αέρινα φορέματα και καφτάνια, για beach hair γεμάτα αλάτι και λαμπερή, μαυρισμένη επιδερμίδα. Ωπ, εδώ είμαστε. Αυτό το πολυπόθητο εφέ της sun kissed επιδερμίδας με την μπρονζέ λάμψη μπορούμε να το αντιγράψουμε ή πιο μετά μέσα στο καλοκαίρι να το ενισχύσουμε.

Η πιο ζεστή αλλά και ανέμελη εποχή του χρόνου έχει σχεδόν φτάσει και θα την υποδεχτούμε όπως της πρέπει.

Ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε όλες τις τάσεις στο μακιγιάζ του καλοκαιριού και να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό και όμορφο εαυτό μας.

Πρωταγωνιστούν η λάμψη και το τολμηρό χρώμα. Το αποτέλεσμα; Δροσερά, μοντέρνα, τροπικά λουκ που εντυπωσιάζουν!

Εμείς τα συγκεντρώσαμε για να ξέρετε όλα όσα «παίζουν».

1 Θα τα βλέπεις όλα ροζ

Η λεβάντα είχε την δική της στιγμή αυτή την άνοιξη, αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι όλα έντονα ροζ. Παίξτε με τα μάτια σας, προσθέστε λίγο ρουζ και μην ξεχάσετε τα χείλη σας. Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για το τέλειο μονοχρωματικό λουκ.

 

 

2 Dewy επιδερμίδα

Λείπει ποτέ από τις τάσεις το λαμπερό, φρέσκο δέρμα με γυαλάδες; Αμφιβάλλουμε. Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε αν θέλετε να το «παρακάνετε» με τη λάμψη τονίζοντας τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας.

 

3 Χάλκινοι τόνοι

Ένα άλλο αγαπημένο μακιγιάζ για το καλοκαίρι. Εκτός από το bronzer σας, προσθέστε γήινους, χάλκινους τόνους στα μάτια και τα χείλη σας. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να συμπληρώσετε το καλοκαιρινό μαύρισμά σας.

 

 

4 Μπλε σκιά ματιών 

Όταν η Kim Kardashian West κυκλοφόρησε την παλέτα της (σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη μακιγιάζ της, Mario), φαίνεται ότι η μπλε σκιών ματιών έκανε επιδρομή στο Instagram feed μας. Το μπλε ελεκτρίκ είναι εδώ για να το φορέσουμε όλη την σεζόν.

 

 

5 Τραβηγμένο cat eye

Το καλοκαίρι είναι η ώρα να παίξετε με τo μακιγιάζ σας, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε ένα έντονο, γατίσιο βλέμμα; To winged liner, είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που πρέπει να δοκιμάσετε.

 

 

6 Juicy ροζ χείλη

Τονίστε και αναδείξτε το φυσικό ρόδινο χρώμα των χειλιών σας, με ένα φυσικό ροζ κραγιόν αυτό το καλοκαίρι. Φρεσκάδα και υγεία στο πρόσωπο με μια κίνηση.

 

 

7 Μωβ Liner

Το μωβ δεν πάει μακριά αυτό το καλοκαίρι. Προσθέστε λίγο μωβ είτε με μορφή σκιάς, είτε liner μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες αποχρώσεις.