Αυτό το «ασχημόμορφο» πουκάμισο επιστρέφει και γίνεται η τάση του καλοκαιριού | 0 bovary.gr
Αυτό το «ασχημόμορφο» πουκάμισο επιστρέφει και γίνεται η τάση του καλοκαιριού | 0 bovary.gr
UGLY SHIRT

Αυτό το «ασχημόμορφο» πουκάμισο επιστρέφει και γίνεται η τάση του καλοκαιριού


Το καλοκαίρι πλησιάζει και αναμένεται να είναι καυτό και τροπικό.

Νέα καλοκαιρινά micro trends κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους και επιδιώκουν να μας ανεβάσουν την διάθεση. Χρώματα και χαρούμενα prints αποπνέουν αισιοδοξία και ανεμελιά.

Αυτή τη φορά επιστρέφει μια τάση που διχάζει για την αισθητική της, είναι, όμως, αναμφίβολα πολύ καλοκαιρινή: το ugly shirt, δηλαδή το «ασχημόμορφο» πουκάμισο με τροπικά prints.

Ένα αμφιλεγόμενο trend που επιστρέφει από τα 90s και παραπέμπει σε ατελείωτες ώρες στην παραλία και σε Αμερικανούς surfers που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στο κύμα.

Είναι το πουκάμισο με τα μεγάλα εντυπωσιακά και πολύχρωμα prints και λουλούδια. Ξαφνικά είναι και πάλι chic και διεκδικεί μια θέση στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Το χαβανέζικο πουκάμισο, είναι εδώ.

Ένα νέο κύμα από δροσερά υφάσματα, κουμπιά και με κοντό μανίκι, τυπωμένα με φύλλα , μοτίβα πτηνών και surfer είναι το εξωτικό look du jour. Ίσως να τα φορούσε ο μπαμπάς σου στις διακοπές. Φέτος χάρη σε σχεδιαστές όπως ο Gucci και ο Michael Kors, οι τροπικές εκτυπώσεις είναι ξανά hot για το καλοκαίρι.

Δοκιμάστε να το φορέσεε με cropped παντελόνια, culottes, από ντένιμ ή λινό. Ακόμα τολμήστε να τα φορέσετε με βερμούδα και σορτς αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Βρήκαμε τις πιο κομψές επιλογές για να διαλέξετε.

Wilfred Free, Aritzia