Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά φλατ σανδάλια και τα θέλουμε σε όλα τα χρώματα | 0 bovary.gr
Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά φλατ σανδάλια και τα θέλουμε σε όλα τα χρώματα | 0 bovary.gr
ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά φλατ σανδάλια και τα θέλουμε σε όλα τα χρώματα


To καλοκαίρι δεν θέλουμε πολλά.

Ένα δροσερό φόρεμα, ένα κολακευτικό μαγιό και ένα ζευγάρι άνετα και κομψά σανδάλια είναι αρκετά και υπόσχονται αέρινες εμφανίσεις. 

Ψάχνοντας, λοιπόν, για τα ιδανικά σανδάλια για το καλοκαίρι ανακαλύψαμε αυτό το ιταλικό brand δερμάτινων υποδημάτων και μας ενθουσίασε. Συγκεκριμένα τα σανδάλια The Capri από το Μ.Gemi, έχουν την πιο μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που ξεχωρίζουν.

Εκτός από την ποιότητα και κομψότητα που εξασφαλίζει ένα δερμάτινο παπούτσι, τα συγκεκριμένα είναι άνετα, μίνιμαλ και άρα πολύ chic ενώ μπορείς να τα βρεις σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις που θα σε βάλουν σε δίλημμα.

Τα σανδάλια είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα με προσοχή μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια και αυτό τα κάνει ακόμα πιο όμορφα.

Κάθε Δευτέρα το brand κυκλοφορεί κι από ένα νέο στιλ και τα φλατ αυτής της εβδομάδας μας ξετρέλαναν. Σε συνεργασία με την δημιουργό του Summer Friday και lifestyle blogger, Marianna Hewitt, η επικεφαλής του σχεδιασμού Maria Gangemi, δημιούργησε τα σανδάλια που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Tα σανδάλια από σουέντ δέρμα και με δύο φάσες διαφορετικού φάρδους δείχνουν πολυτελή και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ το καλοκαίρι. Στο γραφείο και στη βόλτα. Ταιριάζουν με τα πάντα και κοστίζουν περίπου 170 ευρώ.

Μήπως είναι τα σανδάλια που έψαχνες;

 Aπόκτησε τα εδώ.