Instagram: @missjazminad
Instagram: @missjazminad
JAZMINA DANIELS

Αυτή η γυναίκα συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο followers στο Instagram με την βοήθεια δύο κραγιόν


Η Jazmina Daniels από την Αυστραλία βρήκε έμπνευση στο πιο απίθανο σημείο, όταν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο το 2006.

Στα ίδια τα χείλη της.

Το make-up έγινε μια διαφυγή για την πλέον Covergirl Lip Ambassador και συνεπώς, μια καριέρα.

«Ήταν το 2012 όταν αποφάσισα να μοιραστώ το πάθος μου, που ήταν το lip art. Ήμουν αγχωμένη, αλλά οι άνθρωποι ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί όλο αυτό σε καριέρα. Αλλά συνέχισα να ανεβάζω και να εργάζομαι αργά τη νύχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μόνο για να δημιουργώ λουκ που θα μπορούσαν να γίνονται share», αναφέρει στην Vogue η Daniels, που τώρα ζει στο Λος Άντζελες.

Η Daniels, με 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους, βασίζεται στο Instagram και στο πλούσιο χρώμα στα χείλη.

 

 

Για την ακρίβεια δεν πρόκειται για ένα απλό μακιγιάζ με βάση το κραγιόν ή το gloss. Όταν λέμε  ότι η Daniels κάνει τέχνη πάνω στα χείλη της κυριολεκτούμε. Με τις εντυπωσιακές εικόνες και τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές αναπαραστάσεις.

Με έμπνευση τα εξώφυλλα των περιοδικών, την επικαιρότητα αλλά και διάσημους ζωγραφικούς πίνακες των master της τέχνης, τα έργα της συγκλονίζουν.

 

 

 

 

Ούτε η ίδια δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την επιτυχία που ήρθε τόσο ξαφνικά και σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Σήμερα, ως η πρώτη πρέσβειρα των χειλιών της Covergirl, η Daniels περνάει τις μέρες της ζωγραφίζοντας περίπλοκα σχέδια στα χείλη της, για τα οποία μπορεί να χρειαστεί έως και οκτώ ώρες.

 

Aπό την performance της Beyoncé στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella, στα  «λιωμένα ρολόγια» του Salvador Dali και τον βασιλικό γάμο της Αγγλίας.

Το προσωπικό της στιλ, μοντέρνο, νεανικό και αισθησιακό. Η ίδια γεμάτη αυτοπεποίθηση αγαπάει τις καμπύλες της και όταν δεν ανεβάζει lip art έργα μοιράζεται τα λουκ της.

Κάπως έτσι αποδεικνύει πως αν έχεις ταλέντο και αγάπη για αυτό που κάνεις όλα είναι δυνατά.