H&M
H&M
PRINTED SKIRT

Η φούστα που έχει κατακτήσει τις πιο κομψές γυναίκες της μόδας


Οι πιο στιλάτες γυναίκες είναι η καθημερινή πηγή έμπνευσής μας. 

Παρατηρούμε τα σύνολα τους, τα κομμάτια που αγαπούν περισσότερο και τους στιλιστικούς συνδυασμούς που πετυχαίνουν με μοναδικό τρόπο. Επιπλέον, τις βλέπουμε πολλές φορές να ποζάρουν σε φωτογραφίες του street style και κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Το στιλ τους μπαίνει στο μικροσκόπιο και δείχνει τις τάσεις που επικρατούν και τις τάσεις που έρχονται. Το λεγόμενο fashion crowd αποφάσισε να επαναφέρει μια «άγρια» και αισθησιακή τάση και εμείς δεν έχουμε παρά να υπακούσουμε.

Άλλη μία επιστροφή από τα 80s-90s είναι η λεοπάρ φούστα. Οι πιο σικάτες διάλεξαν ήδη την αγαπημένη τους ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του αγαπημένου πλέον brand Realisation Par.

H μίντι μεταξωτή φούστα με leopard prints και εφαρμογή που κολακεύει την σιλουέτα αποδεικνύει πως το λεοπάρ μπορεί να είναι ουδέτερο.

Συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά χρώματα και άλλα prints. Mε πέδιλα, κλασικές γόβες αλλά και sneakers. Θα αναβαθμίσει το στιλ σας και θα χαρίσει μια γενναία δόση σεξαπίλ.

Εμείς την βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές ακόμα εναλλακτικές επιλογές που θα σας κάνουν να σκεφτείτε «γιατί όχι;» και, τελικά, να την τολμήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

Realisation Par