Στέλιος Αγγελίδης: Ο Έλληνας γιατρός που καταστρέφει τα λιποκύτταρα | 0 bovary.gr
Στέλιος Αγγελίδης: Ο Έλληνας γιατρός που καταστρέφει τα λιποκύτταρα | 0 bovary.gr
07|06|2018 14:50
SHARE
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στέλιος Αγγελίδης: Ο Έλληνας γιατρός που καταστρέφει τα λιποκύτταρα


Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε. Καλοκαίρι, ζέστη, ήλιος, θάλασσα.

Ετοιμαζόμαστε να βάλουμε το μαγιό μας και να βγούμε στην παραλία, ωστόσο οι ενοχές μας προλαβαίνουν.

Μετά από έναν χειμώνα με κρεπάλες (σε φαγητό και ποτό) και κοπάνα από το γυμναστήριο, συνειδητοποιούμε ότι τα παχάκια και η κυτταρίτιδα είναι ακόμα εδώ.

Και πολλά περιττά κιλά να μην έχεις, ξέρουμε καλά ότι η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις.

Το καλό είναι ότι πλέον με την τεχνολογία, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς από τον αντιαισθητικό φλοιό πορτοκαλιού και να βγεις άφοβα στις παραλίες.

Πλέον και στην χώρα μας μπορείς να καταστρέψεις την ενοχλητική κυτταρίτιδα μια για πάντα. 

Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης εφαρμόζει την απόλυτη θεραπεία καταστροφής λιποκυττάρων, το Vaser Shape. 

Τι είναι όμως το Vaser Shape και πώς λειτουργεί;

Είναι λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι, ένας «λιποκαταστροφέας» στην ουσία.

Είναι μια μέθοδος μη επεμβατική, μη χειρουργική, που δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο στην υγεία του ασθενούς, όσο και στην τοπική αισθητική της προβληματικής περιοχής.

Πιο αναλυτικά, το Vaser Shape είναι η λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Η μέθοδος είναι η ενδεικνυόμενη θεραπεία για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος, και μεσαίου βάρους ή υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το φυσικό τους προφίλ, αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, δίνοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος. 

Οι κλινικές μελέτες και η έγκριση του FDA καθιστούν τη μέθοδο απολύτως ασφαλή. Το Vaser Shape χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη κεφαλή που επικεντρώνει τη δράση στον υπό θεραπεία ιστό, αφήνοντας άθικτες τις γειτονικές δομές, όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τον συνδετικό ιστό. Εκπέμπει ειδικής συχνότητας υπερήχους και τα υπερηχητικά κύματα παράγουν ένα αποτέλεσμα σπηλαίωσης πάνω από τον ιστό που προάγει την απώλεια λίπους. Η πίεση των υπερήχων μεταβάλλεται και παράγει μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, αυξάνοντας την ενδολιποκυτταρική πίεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διάσπαση των κυτταρικών μεμβρανών και την επακόλουθη μηχανική λύση των λιποκυττάρων. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων (γλυκερόλη και ελεύθερα λιπαρά οξέα) μεταφέρεται μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος και αποβάλλεται από τα ούρα.

Μια βδομάδα μετά την κυρίως θεραπεία ακολουθεί λεμφικό μασάζ με υπερήχους (επιπλέον ειδική κεφαλή του μηχανήματος), που βοηθά στην αποβολή των κυτταρικών μεμβρανών και υπολειμμάτων.

 

Μια συνεδρία διαρκεί από 30 λεπτά έως και μία ώρα. Ο αριθμός των συνεδριών όπως και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των δύο κύριων θεραπειών καθορίζονται μετά από ειδικό διαγνωστικό έλεγχο Cellu-Check. Με την διαγνωστική δυνατότητα των υπερήχων, το σύστημα Cellu-check δίνει τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Μέτρηση δείκτη μάζας σώματος
  • Λιπομέτρηση
  • Διάκριση του υποδόριου λίπους (μέτριο, κακό, καλό) ανάλογα με το περιεχόμενο των λιποκυττάρων και τη συγκέντρωση των ελεύθερων λιπαρών οξέων σε αυτά
  • Αν υπάρχει ή όχι αναγέννηση των υπό διάγνωση τοπικών λιποκυττάρων
  • Αν οι κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων είναι ευένδοτες ή όχι
  • Αν υπάρχει κυτταρίτιδα ή όχι και τι μορφή έχει (ινώδης, οιδηματώδης κλπ)

Το Cellu-check αφού προσμετρήσει όλες αυτές τις πληροφορίες μέσω ενός ειδικού αλγόριθμου, επιλέγει το εξατομικευμένο πρόγραμμα του Vaser Shape για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, καθώς και τον ενδεικνυόμενο αριθμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

shutterstock
shutterstock

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. 

Υπάρχουν προσαρμοσμένα πρωτόκολλα που εγγυώνται αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι ανέφικτο για οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική μέθοδο. 

Το αποτέλεσμα εκτός από την προφανή απώλεια εκατοστών, είναι και μια ορατή βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος τόσο στην υφή όσο και στην ελαστικότητά του. Η μέθοδος είναι ασφαλής, ανώδυνη και μακράς διάρκειας ενώ παρέχει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, διεγείροντας τη φυσική διαδικασία του μεταβολισμού των λιπιδίων.

Τι πετυχαίνει:

  • Μείωση τοπικού πάχους
  • Μείωση 2-6 πόντων στα σημεία που επιθυμούμε ανά συνεδρία
  • Μείωση αριθμού λιποκυττάρων (καταστροφή) και όχι απλή συρρίκνωσή τους
  • Άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα
  • Λιπογλυπτική σώματος - Βελτίωση περιγράμματος
  • Μείωση - βελτίωση κυτταρίτιδας (βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας)
  • Αύξηση της θερμοκρασίας του συνδετικού ιστού, καταστροφή λιποκυττάρων - ανακατανομή λίπους, αύξηση τοπικής κυκλοφορίας του αίματος.