Instagram: @jeannedamas
Instagram: @jeannedamas
FRENCH GIRLS

Αυτά είναι τα αγαπημένα σύνολα των Γαλλίδων -Τα 5 outfit κλειδιά για να τις αντιγράψεις


Aν και θαυμάζουμε το στιλ των Γαλλίδων όλο τον χρόνο, το καλοκαίρι μας δίνουν ακόμα περισσότερη έμπνευση.

H ιδέα ενός παρισινού καλοκαιριού είναι ρομαντική και η εμφάνιση των French girls, αυτό ακριβώς που θέλουμε να πετύχουμε.

O λόγος είναι ότι αυτές οι υπέρκομψες γυναίκες έχουν την ικανότητα να απλοποιούν τις τάσεις και να μετατρέπουν το εφήμερο σε διαχρονικό, κάτι που μοιάζει να είναι η καλύτερη προσέγγιση για ντύσιμο κάθε εποχή, πόσο μάλλον για το καυτό καλοκαίρι όταν δεν θέλουμε να το σκεφτούμε ούτε να ασχοληθούμε πολύ με το στιλ της κάθε μέρας.

Αντί για υπερβολές, μερικές από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες επιλέγουν τα πιο απλά και μίνιμαλ σύνολα. 

Κλασικές γραμμές σε denim παντελόνια, δροσερά και πάνω από όλα θηλυκά φορέματα, σανδάλια και άλλα άνετα φλατ, τσάντες-καλάθια.

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά για το πιο feminine και σοφιστικέ στιλ, που δεν στερείται σε αισθησιασμό.

Παρακάτω θα βρείτε τα outfit -κλειδιά για να το πετύχετε κι εσείς.

1 Φαρδύ παντελόνι + πλεκτό τοπ

 

 

Το πλεκτό τοπ συνδυάζεται τέλεια με ένα φαρδύ παντελόνι. Επιτυγχάνεται η τέλεια ισορροπία. Ο γαλλικός όρος "je ne sais quoi" παίρνει σάρκα και οστά.

2 Φόρεμα με prints + χαμηλές γόβες

 

 

Επιλέξτε ένα midi φόρεμα με τονισμένη μέση ή φλοράλ και κλασικές χαμηλές γόβες με block τακούνι. Όπως αποδεικνύουν οι Γαλλίδες, είναι ένας σίγουρος και πάντα κολακευτικός, θηλυκός συνδυασμός.

 

3 Φούστα + Τ-shirt

 

 

Φορέστε την πιο όμορφη φούστα και το αγαπημένο σας μπλουζάκι. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη ούτε καν προσπάθεια για το parisian chic.

4 Sneakers + τζιν

 

 

Aκόμη και οι Παριζιάνες θυσιάζουν τα τακούνια τους στο βωμό της άνεσης και της δροσιάς που προσφέρουν τα αθλητικά πάνινα παπούτσια το καλοκαίρι. Ταιριάζουν με τα πάντα και δείχνουν tres chic.

5 Ολόσωμη φόρμα + πέδιλα

 

 

Αν δεν έχετε ακόμα μια jumpsuit στη ντουλάπα σας, οι Γαλλίδες έρχονται να σας υπενθυμίσουν γιατί θα έπρεπε να το κάνετε. Άνετες και ελαφριές, ιδανικές για το καλοκαίρι τέλειες με πέδιλα με τακούνι.