Instagram: @thefashionbugblog
Instagram: @thefashionbugblog
WEDDING GUEST

Καλεσμένη σε γάμο -Από αυτό το brand επιλέγουν το ιδανικό φόρεμα οι πιο στιλάτες γυναίκες


Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα statement φορέματα είναι μια δυνατή τάση φέτος και φαίνεται ότι -σχεδόν- κάθε εβδομάδα ένα νέο σχέδιο εμφανίζεται και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«So many dresses so little time».

Η εποχή των γάμων είναι σε εξέλιξη, και ενώ θέλουμε ένα φόρεμα στην μόδα, θέλουμε να είναι και κάτι μοναδικό που δεν θα μας φέρει στην δύσκολη -«ποια το φόρεσε καλύτερα»- θέση.

Μην ψάχνετε άλλο τι να φορέσετε στους γάμους που είστε καλεσμένη.

Οι πιο στιλάτες και ενημερωμένες γυναίκες ανακάλυψαν το απόλυτο brand με φορέματα ιδανικά για τους γάμους της σεζόν.

Το fashion crowd έχει λατρέψει τα άκρως θηλυκά κομμάτια από την συλλογή για άνοιξη / καλοκαίρι του 2018, της Olivia Rubin, που δημιουργεί μια αβίαστα cool προσέγγισή για το look μιας καλεσμένης σε γάμο.

Πολλά από τα φορέματα της σχεδιάστριας θα τα δείτε να φιγουράρουν στο Instagram. Τα ξεχωριστά σχέδια της Olivia χαρακτηρίζονται από το μήκος μέχρι τον αστράγαλο και τις ασυνήθιστες αποχρώσεις και prints.

 

 

 

 

 

 

 

 

Είτε πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες, όπως πολύχρωμα κουμπιά, ή κάτι πιο τολμηρό, όπως δαντέλα σε παστέλ χρωματισμούς, υπάρχει πάντα κάτι το ιδιαίτερο. Τα φορέματά της έχουν vintage και ρομαντική αισθητική, ενώ είναι elegant και διαχρονικά. Με τιμές λογικές για ένα κομμάτι που προορίζεται για επίσημο event.

Αυτά είναι τα δικά μας αγαπημένα και μπορείς να τα βρεις εδώ.