Louis Vuitton
Louis Vuitton
ΑΡΩΜΑΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Δροσερά, ελαφριά και οικονομικά -Τα αρώματα από το φαρμακείο είναι ιδανικά για το καλοκαίρι


Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αντικαταστήσουμε το αγαπημένο μας iconic άρωμα μεγάλου οίκου με ένα πιο ελαφρύ.

Το καλοκαίρι θέλουμε διακριτικές και όμορφες ευωδιές και αυτός είναι ο λόγος που για λίγο θα απαρνηθούμε το πιο έντονο και βαρύ χειμερινό άρωμα.

Αρώματα ντελικάτα, κομψά και εκλεπτυσμένα, που αρκεί ένα φσσσς για να αισθάνεσαι και φυσικά να μυρίζεις υπέροχα για πολλές πολλές ώρες. Λουλούδια και φρέσκα φρουτώδη αρώματα, οριεντάλ νότες συνθέτουν τις ευωδιές του καλοκαιριού.

Η φρεσκάδα και η κομψότητα που αποπνέουν είναι ασύγκριτη. Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως μπορείτε να τα βρείτε και σε πολύ προσιτές τιμές;

Μιλάμε για τα αρώματα που μπορείτε να βρείτε στο κοντινότερο ενημερωμένο φαρμακείο και μυρίζουν φανταστικά ενώ είναι και οικονομικά.

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα, αυτά που θα φοράμε all summer long από το πρωί ως αργά το βράδυ. Αποπνέουν φρεσκάδα και διακριτικό αισθησιασμό.

Lierac Eau Sensorielle Aux 3 Fleurs

Αυτό δεν είναι απλό άρωμα καθώς προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Αισθησιακό, δροσερό και μεταξένιο νερό-άρωμα με 3 λευκά λουλούδια.

Ψεκάστε το μετά το μπάνιο ή το ντους ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή για ενυδάτωση και τόνωση, Τυλίγει όλο το σώμα με το άρωμα του.

Ένα ποίημα από 3 Λευκά Λουλούδια (Γαρδένια, Καμέλια, Γιασεμί), το Eau Sensoriel είναι εμπλουτισμένο επίσης με πολύτιμες νότες όσμανθου, φρέσκου άμβαρου, φλούδας βανίλιας, πολύτιμων ξύλων και βετιβερίας, που σμίγουν σε ένα μεθυστικό άρωμα, τέλειο για το καλοκαίρι.

Nuxe Prodigieux le Parfum

Το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα. Ο αρωματοποιός Serge Majoullier κατάφερε να μεταφέρει την υπέροχη αύρα του λαδιού HUILE PRODIGIEUSE σε ένα άρωμα, "κλείνοντας" παράλληλα στις νότες του περισσότερο καλοκαίρι, θάλασσα, ήλιο και ομορφιά.

Δυσκολεύεσαι να του αντισταθείς. Οι νότες ξυπνούν τις αισθήσεις, και προκαλούν ευεξία. Στην κορυφή του μπλέκονται γλυκά το περγαμόντο, το μανταρίνι και τα άνθη πορτοκαλιάς.

Στημ καρδιά του συμμετέχουν γλυκά η μανόλια, η γαρδένια και το τριαντάφυλλο. Στη βάση του πρωταγωνιστούν η βανίλια και το γάλα καρύδας.

Σε ένα κομψό μπουκάλι στο χρώμα του κεχριμπαριού, μοιάζει να είναι ένα μικρό θαύμα.

 

Roger & Gallet Rose Eau Parfumee Bienfaisante

Αποκαλύπτει την μαγεία και το άρωμα ενός μεθυστικού μπουκέτου με τριαντάφυλλα.

Στην κορυφή του αρώματος του Roger & Gallet Rose Eau Parfumee Bienfaisante, η φυσική και λαμπερή φρεσκάδα του τριαντάφυλλου του Νεπάλ, συνδυασμένο με το ζωηρό  μανταρίνι και την καθαρότητα των λευκών λουλουδιών.

Στη καρδιά του, τριαντάφυλλο και πεόνια, που γίνεται πιο αισθητή από τα πράσινα μπουμπούκια του τριαντάφυλλου.

Και στο βάθος του, το μυστήριο του κεχριμπαριού και το απαλό άρωμα αμυγδάλου.

 

Caudalie Eau Fraiche The des Vignes

Κλασικό και αγαπημένο. Καθώς το φοράτε η μυρωδιά του σας ταξιδεύει στους αμπελώνες Les Sources de Caudalie, και σας τυλίγει με τα πιο όμορφα αρώματα της φύσης.

Ιδανικό αν σας αρέσουν οι γλυκές ευωδιές.

Συνδυάζει αισθησιακές νότες λευκού μόσχου και νερολί, με μια αίσθηση τζίντζερ και ανθών πορτοκαλιάς και γιασεμιού. Χωρίς parabens,


 

Korres Bellflower, μανταρίνι & ροζ πιπέρι

Με λουλουδάτο, φρουτώδες άρωμα και ξυλώδεις νότες. 

Bellflower: Λέγεται πως όπου ανθίζουν τα bellflower (οι γνωστές καμπανούλες), νεράιδες ζουν εκεί κοντά. Αναδύει ένα γλυκό, λεπτεπίλεπτο floral άρωμα. Συνδυάζεται με μανταρίνι: με την ζωηρή αρωματική του πλευρά και ροζ πιπέρι, ενα γευστικό, με ήπια γλυκύτητα μούρο που συνδυάζει τις γλυκές νότες του τριαντάφυλλου με spicy νότες.