Instagram: @susan_alexandra
Instagram: @susan_alexandra
BEADED BAGS

Βeaded bags -Oι «παιδικές» τσάντες που κρατούν όλες οι fashionista


Κάθε τόσο όλο και κάποια ιδιόμορφη τάση κάνει την εμφάνιση της. Και μπορούμε να πούμε πως αυτή μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Οι τσάντες του καλοκαιριού, όπως και τα ρούχα, θέλουμε να είναι ελαφριές, να χωράνε μόνο τα απαραίτητα και να μας χαρίζουν ελευθερία κινήσεων.

Eκείνες που ξεχωρίζουν αυτή την σεζόν έχουν αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά και επιπλέον μας φτιάχνουν την διάθεση, με τα χρώματα και την παιχνιδιάρικη, αθώα και σχεδόν παιδική αισθητική τους.

Οι τσάντες από πλαστικές χάντρες ή αλλιώς beaded bags είναι άκρως χαριτωμένες και ναι, τα κορίτσια της μόδας έχουν αποδείξει πως μπορούν να δείχνουν και κομψές και ώριμες μέσα σε ένα σύνολο.

Η fun τάση της δεκαετίας του '60 και του '70 φέρνει μια ζωηρή πινελιά σε κάθε λουκ, είτε επιλέξετε μια χαρούμενη απόχρωση, με έντονα γεωμετρικά σχέδια ή και φρούτα, είτε παραμείνετε σταθερές στην μονοχρωμία και τα classics.

Mε την υπογραφή σχεδιαστών όπως η Susan Alexandra και Shrimps, αυτά τα τσαντάκια έρχονται με τη μορφή bucket, crossbody και totes, και μπορείτε να τις υιοθετήσετε στα casual καθημερινά outfits, σε έναν γάμο για μια ενδιαφέρουσα πινελιά αλλά και όλο το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ικανότητα τους να χαρίσουν χαμόγελα. Φανταστείτε τα κοπλιμέντα.

 

 

 

Αυτές είναι οι δικές μας αγαπημένες!

Susan Alexandra