Instagram: @tissifreitas
Instagram: @tissifreitas
ANTI-SCRUNCHIE

Αυτό το νέο αξεσουάρ μαλλιών θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου


Τα αξεσουάρ είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα μας θέματα.

Είναι εκείνα που χαρίζουν προσωπικότητα και χαρακτήρα σε κάθε σύνολο, σε κάθε εμφάνιση. Χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ ακόμα και το πιο όμορφο φόρεμα θα έδειχνε αδιάφορο.

Αυτή τη φορά μιλάμε για ένα νέο αξεσουάρ μαλλιών, που φαίνεται ότι απειλεί να εκθρονίσει τα scruchies από την ρετρό κυριαρχία τους.

Το anti-scrunchie αξεσουάρ μαλλιών δεν είναι άνετο ή μαλακό. Δεν είναι αξιολάτρευτο ή χαριτωμένο. Είναι, όμως, πολύ μοντέρνο, μίνιμαλ και ασύγκριτα elegant.

Είναι φτιαγμένο από άκαμπτο μέταλλο, στερεό, ακριβό και γαλλικό.

Aν είστε από εκείνες που βλέποντας τα scrunchie αναφωνήσατε «με τίποτα» και ακόμα κι αν τα έφτιαχνε με τα ίδια του τα χέρια ο Demna Gvasalia του Balenciaga δεν θα τα φορούσατε, μόλις προσγειώθηκε στον πλανήτη της μόδας το αξεσουάρ για τα δικά σας μαλλιά.

Το les bagues de cheveux είναι σχεδιασμένο από τον πιο διάσημο κομμωτή του Παρισιού, David Mallett και τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Geneva Suzanne Syz και κατασκευασμένο από αληθινό χρυσό.

Μοιάζει με μεταλλικό βραχιόλι που ανοιγοκλείνει και περιτυλίγει το ponytail σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε ένα μεσαίο μήκος μαλλιών τουλάχιστον για να το υιοθετήσετε.

Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά μεταλλικά χρώματα - λευκόχρυσο, ροζ χρυσό και κίτρινο χρυσό.

Μπορεί η τιμή του συγκεκριμένου να είναι κάπως τσιμπημένη, εμείς, όμως, βρήκαμε και πιο οικονομικές εναλλακτικές.

Είναι το στοιχείο εκείνο που θα κάνει κάθε αλογοουρά μοναδικά stylish και την εμφάνιση σας ασυναγώνιστη.