H&M
H&M
HOLIDAY BUYS

Αυτά είναι τα 8 διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας που πρέπει να αποκτήσεις πριν τις διακοπές


Τι φορούν στις καλοκαιρινές διακοπές τους οι πιο στιλάτες γυναίκες του Instagram;

Yπάρχουν ορισμένα κομμάτια εκεί έξω που έχουν γίνει διαχρονικά και έχουν ταυτιστεί με το καλοκαίρι. Υπόσχονται ανεπιτήδευτη κομψότητα και στιλ στις διακοπές σου.

Τι αγοράζει η ελίτ της μόδας αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με το Instagram; Μια ψάθινη τσάντα καλάθι είναι η προφανής απάντηση, όμως δεν αρκεί. Μαγιό, cover ups και άλλα απαραίτητα για την παραλία fashion items ξεπουλάνε.

Μπορεί να έχετε αμέτρητες φούστες και σορτσάκια, αλλά δεν ξέρετε με τι να τα συνδυάσετε και πιθανόν να αναζητάτε ένα μαγικό ζευγάρι σανδάλια που να μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ στις διακοπές και θα εξοικονομήσουν πολύτιμο χώρο στη βαλίτσα σας.

Ότι κι αν χρειάζεστε αυτό το καλοκαίρι οι fashionista το έχουν βρει για εσάς.

Αυτά είναι τα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσετε για να είστε ultra chic στις διακοπές.

1 Ένα ολόσωμο μαγιό με κλασικό σχέδιο και chic συνδυασμό χρωμάτων θα σας χρίσει την πιο chic & sexy της παραλίας. Το Juliette από το Solid & Striped είναι αγαπημένο.

 

Solid & Striped, Forward

2 Σίγουρα θα παίρνατε μαζί σας ένα καπέλο στις διακοπές. Λοιπόν καλύτερα αυτό το καπέλο να είναι ψάθινο και όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο.

 

ALBUS LUMEN, Matches Fashion

3 Αυτή την σεζόν το κιμονό πάει παραλία. Φορέστε το πάνω από το μαγιό σας με μεταξωτές παντελόνες και εντυπωσιάστε.

 

& Other Stories

4 Ένα ονειρεμένο Ελληνικό νησιώτικο σκηνικό χρειάζεται ένα όμορφο λουλουδάτο φόρεμα.

 

MIssguided, Asos

5 Οι πιο διάσημες για το στιλ τους γυναίκες ως η Lucy Williams επενδύουν τώρα σε μίνιμαλ σανδάλια με λίγο τακούνι και λεπτά straps.

 

LOQ, Harvey Nichols

6 Το μάξι φόρεμα βάφεται σε σκούρες, σαγηνευτικές και μια δόση από εξωτικές αποχρώσεις και κανει το καλοκαίρι ατμοσφαιρικό.

THREE GRACES LONDON, My Theresa

7 Οι net bags ή αλλιώς τσάντες διχτάκια κοστίζουν ελάχιστα και είναι ιδανικές για να συνοδεύσουν τα καλοκαιρινά σας outfits.

 

Warehouse

8 Tο crochet τοπ είναι τέλειο για το καλοκαίρι, ταιριάζει με φούστες και παντελόνια ,ενώ είναι δροσερό.

 

Mango