Massimo Dutti
Massimo Dutti
SHEER SHIRTS

H Grace Kelly θα λάτρευε αυτή την τάση που αναβιώνει -Θηλυκή όσο τίποτα άλλο


Η τάση αυτής της εβδομάδας που ξεχωρίζει είναι φτιαγμένη για άκρως θηλυκές εμφανίσεις.

Ίσως και λίγο αισθησιακές. Τα κορίτσια της μόδας έχουν αγακαλίασει το νέο trend που εισβάλλει στην ντουλάπα μας για τα πιο chic look.

H διαφάνεια είναι ένα στοιχείο που έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας είτε με την μορφή ρούχων είτε αξεσουάρ. Και μπορεί οι περισσότερες από εσάς να την έχετε στο μυαλό σας σε 90s εφαρμοστά τοπ που αποκαλύπτουν τα bralettes.

Η διαφάνεια όμως αυτή την φορά έρχεται να αποδείξει πόσο αιθέρια και classy μπορεί να δείχνει στην 50s πλευρά της. Feminine πουκάμισα από μετάξι ή οργάντζα, φοριούνται είτε με σουτιέν, μπικίνι είτε με λεπτό lingerie τοπ από μέσα. Ο οίκος Prada ήταν o ηγέτης της τάσης αυτής, με μια σειρά από όμορφες μπλούζες σε φιστικί και απαλές λιλά αποχρώσεις. Τα έντονα,εντυπωσιακά μανίκια με ντελικάτη διαφάνεια είναι ρομαντικά και διαχρονικά. Τόσο που δίνουν κάτι από τον αέρα της Grace Kelly στην ταινία Ηigh Society. Aυτο σημαίνει απαράμιλλη κομψότητα και στιλ γνήσιας σταρ.

Oι πιο σύγχρονες πριγκίπισσες του στιλ ωστόσο τα συνδυάζουν με ψηλόμεσα φαρδιά παντελόνια, κομψές φούστες ακόμα και τζιν, και δημιουργούν τα πιο ενδιαφέροντα outfit.

 

 

 

@katcollings
@katcollings