Frank Body
Frank Body
ΤΟP BODY SCRUB

Αυτό το body scrub έχει τεράστια λίστα αναμονής -Χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα με λιγότερα από 8 ευρώ


Το πόσο σημαντική είναι η διαδικασία της απολέπισης το γνωρίζετε.

Για μεταξένια επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα η απάντηση είναι το scrub. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ανάλογά και με τις ανάγκες του δέρματος, η απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα είναι απαραίτητη.

Ειδικά το καλοκαίρι που αποκαλύπτουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας μέσα από τα πιο θηλυκά τοπ και φορέματα, αλλά και στην παραλία, θέλουμε να λάμπει και να δείχνει αισθησιακή. Επιπλέον κάνοντας απολέπιση κάθε τόσο εξασφαλίζετε καλύτερο μαύρισμα και με διάρκεια.

Φαίνεται λοιπόν πως ένα συγκεκριμένο προϊόν για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις γυναίκες.

Το Shimmer Scrub της εταιρείας Frank Body έχει λίστα αναμονής 30.000 ατόμων αφού έγινε sold out μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Το μυστικό του; η λάμψη που χαρίζει και κάνει την επιδερμίδα πιο όμορφη και λεία από ποτέ.

Η συσκευασία του είναι girly και πολύχρωμη. Η 90s εμφάνιση και το glitter στο εξωτερικό, αρχικά μας έκανε να πιστέψουμε πως θα έχει παστέλ αποχρώσεις και ολογραφικό εφέ και μέσα.

Αντίθετα το scrub έχει φυσική απόχρωση και υφή ζάχαρης, με υπέροχο, πλούσιο άρωμα καφέ, που όμως μένει πολύ διακριτικά πάνω την επιδερμίδα του σώματος.

Το δέρμα δείχνει πραγματικά λαμπερό και ενυδατωμένο με αυτό το απολεπιστικό προϊόν. Δεν είναι τυχαία η εμμονή των beaudy addicts.

To vegan scrub κοστίζει λιγότερα από 8 ευρώ και στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Για τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι.