Shutterstock
Shutterstock
ΤINY BAGS

Αυτά τα μικρά πολύχρωμα τσαντάκια είναι το νέο trend των it girls


Ανάμεσα στους Susan Alexandra και Simon Miller, διανύουμε μια εποχή που οι fun, κυρίως-μίνι, και πολύχρωμες τσάντες κυριαρχούν ανάμεσα στις τάσεις.

Και για αυτό ίσως πρέπει να ευχαριστήσουμε το Instagram.

Kαι όσο κι αν οι τσάντες γίνονται όλο και μικρότερες και οι περισσότερες από εμάς χρειάζονται περισσότερο χώρο μόνο για τα απαραίτητα, τα μικρά αυτά τσαντάκια είναι απίστευτα κομψά και φωτογενή.

Η τελευταία μίνι τσάντα-εμμονή προέρχεται από ένα μικρό brand που ονομάζεται Chivatas και διχάζει για την αισθητική της. Αν και ιδρύθηκε μόλις τον Μάρτιο, οι μικρές πολύχρωμες τσάντες εξαντλούνται απίστευτα γρήγορα. Και παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος είναι πίσω από αυτό (σύμφωνα με την Vogue Ισπανίας, οι ιδρυτές θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι), οι τιμές είναι σε ευρώ και τα πρώτα κορίτσια που κρατούν τις τσάντες είναι κυρίως στην Ισπανία, έτσι υποθέτουμε ότι εκεί σχεδιάζονται.

Όπως ακριβώς οι τσάντες της Susan Alexandra εμπνέονται σε μεγάλο βαθμό από vintage τσαντάκια φτιαγμένα από χάντρες της δεκαετίας του '60. Η αισθητική τους διχάζει, όμως φαίνεται πως οι γυναίκες στο Instagram τις έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα.

 

 

 

 

 

Τις συνδυάζουν με τζιν και ένα μπλουζάκι, με καλοκαιρινά φορέματα και καρό κοστούμια.

 

 

 

 

 

Δείτε τις εδώ.