L' Oreal
L' Oreal
ΜΑΚΕ UP

Σταμάτα να χρησιμοποιείς αυτά τα προϊόντα στο μακιγιάζ σου -Καμιά δεν τα φοράει πλέον


Ένα από αυτά που ζητάμε διακαώς από make up artists και beauty editors είναι μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

Με τάσεις στο μακιγιάζ όπως το no make up trend να αναδύονται και να προτείνουν πιο λεπτά και ελαφριά προϊόντα και όλο και περισσότερα balm και έλαια να χαρίζουν στην επιδερμίδα μια νεανική και και υγιή λάμψη στο backstage της της Εβδομάδας μόδας, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση πώς το βαρύ μακιγιάζ και η πλήρης κάλυψη χάνουν την ισχύ τους και αποδυναμώνονται.

Πλέον οι ειδικοί χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο αυτά τα προϊόντα και καλό είναι να σταματήσετε κι εσείς να φορτώνετε την επιδερμίδα σας. Τα πρότυπα (ξανα)αλλάζουν και θέλουμε τα πρόσωπα πιο καθαρά και φυσικά. Πώς;

Το πιο διάφανο μακιγιάζ είναι in και τα βαριά ματ foundation εκτός. Δεν είναι όμως μόνο η βάση που αλλάζει στο μακιγιάζ και παίρνει την πιο light μορφή της, αλλά μερικά ακόμα προϊόντα που καμιά ενημερωμένη στα θέματα ομορφιάς beauty addict δεν χρησιμοποιεί πλέον.

Μήπως λοιπόν ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο νεσεσέρ σας;

Αυτά είναι τα προϊόντα που έχουν χάσει την πρώτη θέση από το νεσεσέρ και οι σύγχρονες προτάσεις για να τα αντικαταστήσετε και να δείχνετε πιο όμορφη από ποτέ.

Out: Tα βαριά, ματ foundation

In: Διάφανη και λαμπερή κάλυψη

Σε καμία δεν αρέσει να αισθάνεται το μακιγιάζ της cakey και ειδικά το καλοκαίρι που η ζέστη και ο ιδρώτας κάνουν το μακιγιάζ να τρέχει και επιβαρύνουν την επιδερμίδα. Ευτυχώς πλέον υπάρχουν πολύ ελαφριές φόρμουλες που χαρίζουν την απαραίτητη κάλυψη με μια δόση φυσικής λάμψης.

La Mer The Soft Fluid Longwear Foundation SPF 20

Out: Μascara Primer

In: Mάσκαρα που τα κάνει όλα

Υπήρξε μια εποχή που, αν ήθελες μακριές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες με όγκο, χρειαζόταν primer και στην συνέχεια πολλές επιπλέον στρώσεις μάσκαρα. Σήμερα υπάρχουν μαγικά tubes που μπορούν με την βελτιωμένη σύνθεση τους και τα πετυχαίνουν όλα με μία κίνηση.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler

Out: Βαριά προϊόντα Contouring

In: Κρεμώδες Ρουζ

Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα περιγράμματα του contouring μεταμορφώνουν το πρόσωπο, αυτές οι σκληρές γραμμές και τα προϊόντα με muddy φινίρισμα μας αποχαιρετούν. Και ξέρετε τι τα αντικαθιστά; Το blusher.

Λίγο ροδακινί ή ροζ στα μάγουλα μπορεί να κάνει ένα πρόσωπο να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο φρέσκο. Ιδανικά επιλέξτε ένα σε κρεμώδη μορφή για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Burberry Lip & Cheek Bloom

Out: Τα μεταλλιζέ highlighter

In: Tα έλαια λάμψης

Ενώ τα highlighters είχαν την στιγμή τους, πλέον θέλουμε στο πρόσωπο μια λάμψη πιο φυσική. Αντί να προσπαθείτε να μιμηθείτε την λάμψη μετά από μία περιποίηση προσώπου με το μακιγιάζ, ο νέος τρόπος για δέρμα που ακτινοβολεί είναι η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας. Ένα ελαφρύ έλαιο περιποίησης είναι ιδανικό.

 

Darphin All In One Revitalizing Oil