Η Swarovski δίνει χρώμα στο attica, City Link | 0 bovary.gr
Η Swarovski δίνει χρώμα στο attica, City Link | 0 bovary.gr
21|06|2018 13:39
SHARE
SWAROVSKI

Η Swarovski δίνει χρώμα στο attica, City Link


Η Swarovski και αυτό το καλοκαίρι θα γεμίσει με κρυστάλλινη λάμψη το κέντρο της Αθήνας στο attica, City Link.

Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου οι χώροι του attica, City Link θα γεμίσουν με χρώματα χάρη στα colorful banner που επικοινωνούν την συλλογή Summer 2018 της Swarovski. Οι καταναλωτές φέτος έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους στα πολυκαταστήματα attica και να προετοιμαστούν για τις διακοπές τους, με τη Swarovski να αποτελεί την καλύτερη επιλογή αγορών.

Φέτος το καλοκαίρι η Swarovski κλέβει τις εντυπώσεις με τη καλοκαιρινή συλλογή Rainbow Paradise και χαρίζει ένα ξεχωριστό δώρο. Πιο συγκεκριμένα η @SwarovskiGr προσφέρει αποκλειστικά με αγορές από 99€ και άνω στα πολυκαταστήματα attica, City Link και attica, Golden Hall, το στυλό Crystalline Lady Pen. Η ενέργεια έχει διάρκεια από 18 έως 30 Ιουνίου.

Η γεμάτη χρώματα φετινή συλλογή θα ανανεώσει το στυλ της κάθε γυναικάς και θα τη γεμίσει με θετική ενεργεία, κάνοντας τη να νιώθει  μοναδική και απαστράπτουσα! Για μια ακόμη φορά η Swarovski αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για την εμφάνιση σου και για το φετινό καλοκαίρι!